V sport+ Suomi -kanava vapaassa katselussa 1.10.2021 alkaen // PÄÄTTYNYT

  • 30 September 2021
  • 9 kommenttia
  • 534 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12
V -kanavilla sekä kanavapaketeissa 1.10. tapahtuvien muutosten yhteydessä avaamme Telia TV:n käyttäjille V sport+ Suomi -kanavan vapaaseen katseluun. Hyppää kanavalle ja nauti monipuolisesta urheilutarjonnasta!


 


Kuka voi katsoa V sport+ suomi -kanavaa maksutta


 


Avaamme kanavan kaikille Telia TV digiboksi- ja kaapelikorttiasiakkaille, sekä Telia TV -sovellukselle niille, joilla on tilattuna jokin kanavapaketti tai Tallennuspalvelu. Voit tilata Telia TV:n käyttöösi verkkosivuiltamme. Saat tilauksen yhteydessä myös yhden maksuttoman leffavuokrauksen sovelluksen vuokraamoon.


 


Milloin kanava on näkyvissä Telia TV:ssä


 


Kanava on näkyvissä perjantaina 1.10. automaattisesti kaikille.


 


Mitä teen, jos kanava ei näy


 


Jos kanava ei tule automaattisesti näkyviin, kokeile seuraavia toimenpiteitä:  • Telia TV digiboksi: sammuta digiboksi ja käynnistä se uudestaan

  • Telia TV sovellus: kirjaudu ulos ja takaisin sisään

  • Telia TV kaapelikortti: tee kanavahaku uudestaan


 


Mitä V Sport+ suomi -kanavalla esitetään


 


V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi näet kanavalla valikoituja otteluita jalkapallon osalta Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistoon saapuu myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.


 


Lue myös: 


Edit ReOlivia: Kanavan ilmaisjakelu on päättynyt 14.2.2022 klo 10.


 

9 kommenttia

Kunniamerkki +9

Huomasin uutisen ja se tuntuu hyvältä. Koska minulla on Telian kaapelikortti ollut jo kauan, saan siis uuden kanavan katsottavaksi ilmaiseksi. Harvinaista.

 

Urheilun puolella en ole ahkera katsoja, koska olen enemmän kulttuurin kuluttaja. Kuitenkin tuo uusi kanava V Sport+ tuntuu jotenkin järkevältä. Esimerkiksi talviurheilulajit (maastohiihto, mäkihyppy, alppilajit)  ja Formula 1:n  ei-maksulliset osuudet ovat varmaan kiinnostavia monille suomalaisille ja ehkä hieman itseänikin. 

 

Jalkapalloa on tarjolla muuallakin. Tässä on valittu tietty tarjonta ulkomailta. En ole alan tuntija, mutta ainakin tuo on ilmaista katsottavaa. Aihe on mielestäni ok.

 

Amerikkalainen jääkiekon NHL ja amerikkalainen jalkapallo - ne olisin jättänyt pois kokonaan. Se on vain mielipiteeni. Ehkä sitä näytetään toivottavasti vain vähän. 

 

 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Kortilla katselu ei ole sama asia kuin vapaa katselu. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Näkyy vapaasti myös Telia TV-sovelluksella, kun on jokin kanavapaketti tai tallennuspalvelu tilattuna. Itsellä jälkimmäinen ja tuli tuo kanava heti automaattisesti perjantaina.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@soittajaeino Mukava kuulla että uusi kanava miellyttää. Ja vapaassa katselussa kanava on tosiaan toistaiseksi, eli tarkkaa päättymispäivää ei ole vielä määritelty. Monipuolisesti tuolla on eri urheilulajeja katsottavissa, joten jokaiselle penkkiurheilijalle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista 🙂>

Kunniamerkki +9

No niin.

Vsport + suomi katosi näkyvistä kaapelitelevisiosta! Se oli ilmeisesti vain väliaikainen kokeilu ja kanavan esittely.

 

Katsoin virallisen kanavaluettelon ns. kanavakartasta, joka on selkeä ja hyvä tiivistelmä kaikista tarjolla olevista maksukanavista. Sieltä tuo uusi kanava puuttui kaapelikortin kanavien joukosta. 

 

Jostain syystä kuukauden bonus-kanavat poistettiin aikaisemmin. Jos niitä olisi ollut vielä, saisi kokeilla uusia kanavia. Tietenkin, jos Telia haluaa toimia näin, niin käy sekin: Eli kerrotaan erikseen kustakin kokeilujaksosta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@soittajaeino  Vsport + Suomi -kanava on edelleen jakelussa. Siellä vain oli tarjolla niin SD kuin HD kanavakin, ja nyt tuo SD kanava on poistunut jakelusta kokonaan. Nyt siis jäljellä on HD-versio, ja se löytyy kanavapaikalta 185. Jos kyseinen kanava ei sinulla näy niin kokeilehan kanavahakua uudemman kerran, se pitäisi auttaa. 
 

Kunniamerkki +3

V+ sport suomi ei näy enään teliatv sovelluksessa? Tossa joku aika sitte vielä kattelin mut nyt näyttää hävinneen. Telin sivut kyllä mainostaa viel sen näkyvän

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

V+ sport suomi ei näy enään teliatv sovelluksessa? Tossa joku aika sitte vielä kattelin mut nyt näyttää hävinneen. Telin sivut kyllä mainostaa viel sen näkyvän

V+ Sport Suomi kyllä näyttäisi toimivan eli nyt on joku muu syy, miksei soveluksestasi sitä löydy. Oletko kirjautunut ulos ja takaisin sisälle sovellukseen uudelleen? Jos vielä senkään jälkeen tätä ei löydy, niin onko tilauksesi ajantasalla? Löydätkö tiedot kirjautumalla Minun Teliaan kohdasta Liittymäni ja palveluni / TV ja viihde -sisältöjoen alta?

Kunniamerkki +3

Eipä auttanu uudelleen kirjautuminen. Ainoastaan nickelodeon ukraine näkyy.
Tilaustahan tolle ei tarvi ku pitäs olla vapaasti katsottavissa.

edit: jaa mutta tarvii olla joku paketti tilattuna

Vastaa