Voiko C Morea katsoa liikaa? – Ei: Isälle hermoja kutkuttavaa urheilua ja tyttärelle tuhtia realitya

  • 12 October 2021
  • 0 kommenttia
  • 35 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +4


 


Petri Kiuru on intohimoinen lätkäfani, joka ei jätä yhtäkään Rauman Lukon matsia väliin. Tytär Lotta, 22, katsoo C More Total+ -palvelusta ennen muuta reality-sarjoja, kuten Ensitreffit alttarilla ja Olet mitä syöt. Kun aikuiset lapset tulevat viikonloppuna käymään, Kiuruilla kokoonnutaan paitsi yhteisen ruokapöydän myös Sunnuntailounaan ääreen.


 


Helsinkiläinen Petri Kiuru alkoi jo vuosia sitten tilata suoratoistopalveluja juuri urheilun takia. Raumalta kotoisin oleva mies on seurannut suosikkijoukkueensa Lukon edesottamuksia suoratoistopalveluista lähes jokaisena pelipäivänä.


 


”Hallissa on toki oma tunnelmansa, mutta pakko myöntää, että mukava lätkäkatsomo omalla kotisohvalla on alkanut vetää puolensa. Lisäksi Liiga-lähetyksissä bonuksena tulevat C Moren asiantuntevat kommentaattorit, joista suosikkejani ovat Lasse Kukkonen ja Sami Kapanen.”


 


Jos Petri on pelipäivinä reissun päällä, hän seuraa ottelut läppäriltä tai puhelimen näytöltä napit korvilla. Hän on etukäteen kirjautunut eri laitteille, joten matsin striimaaminen käy kätevästi.


 


Kuluneena keväänä Lukko-fanien odotus palkittiin, kun joukkue voitti Suomen mestaruuden 58 vuoden tauon jälkeen. Kotikatsomossa riitti riemua!


 


”Finaalilähetyksissä meillä kotona oli muitakin ex-raumalaisia kannustamassa Lukkoa. Kun loppuvihellys tuli, avasimme samppanjapullon”, Petri kertoo.  


 


Urheilua aina suorana


 


Urheilu on aina ollut Petri Kiurulle rakas harrastus ja henkireikä. Nuoruuden jalkapallo- ja jääkiekkoharrastukset ovat vuosien myötä vaihtuneet lenkkeilyyn ja vahvasti myös penkkiurheiluun. Viimeksi mainittuun lajiin eri suoratoistopalvelut tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet. Hänellä on jatkuvasti voimassa muutama eri suoratoistotilaus.


 


Liigan lisäksi myös NHL, Valioliiga ja Mestareiden liiga kiinnostavat, yksittäisistä joukkueista erityisesti Liverpool ja Manchester United. Ronaldon siirto ManUun on lisännyt kierroksia syksyyn.


”Leffoja ja sarjoja kulutan suoratoistopalveluista itselleni sopivimpaan aikaan, mutta urheilutapahtumat katson aina reaaliaikaisina. Joskus saatan vielä nautiskella parhaista hetkistä uusintana seuraavana päivänä.”


 


Uusia näkökulmia reality-sarjoista


 


Kiurun 22-vuotias tytär Lotta ei katso perinteistä televisiota ollenkaan. Hän on vuorotöissä, joten suoratoistopalvelut sopivat hänelle paremmin.


 


”En näe itseäni tv:n ääressä odottelemassa, että ohjelma alkaa. Ajankohtaiset sarjat ovat myös suosittu puheenaihe ystävieni kesken. Suoratoistopalvelujen avulla on helppo tutustua nopeasti kavereiden suosituksiin ja löytää omat lempparit.”


 


Lotta on C Moren tosi-tv-sarjojen suurkuluttaja. Katselulistalla ovat muun muassa Ensitreffit alttarilla, Yökylässä Maria Veitola, Love Island Suomi, Illallinen äidille ja Supernanny Suomi.


 


”Rentoudun realityjen parissa ja opin niistä myös paljon uutta. Esimerkiksi Olet mitä syöt -ohjelmasta olen saanut uusia näkökulmia terveellisiin elämäntapoihin.”


 


Myös merkittäviä uutistapahtumia peilaava Missä olit, kun? -sarja on Lotan mieleen.


 


”Minulla on jonkinlainen muistijälki esimerkiksi vuoden 2004 tsunamista. Olin kuitenkin tuolloin vasta viisivuotias, joten en muista uutisointia sen tarkemmin. Ohjelman ansiosta hatarat mielikuvat korvautuvat faktatiedolla. Olen katsonut C Moresta sarjan kaikki jaksot.”


 


Perheen yhteiset sarjasuosikit


 


Petri-isä ei innostu tosi-tv:stä. Hän seuraa televisiosta urheilun lisäksi ajankohtais- ja keskusteluohjelmia ja myös mielenkiintoisia sarjoja.


 


C Moren palkittu draamasarja Downton Abbey kuuluu perheen yhteisiin suosikkeihin – ehkä hieman yllättäen.

”Vaimo houkutteli minut sen pariin. En koskaan itse tarttuisi tuohon genreen, mutta muutaman jakson jälkeen koukutuin täysin. Sarja on tosi hienosti tehty ja henkilöhahmot taitavasti rakennettu”, Petri sanoo.


 


”Myös Sunnuntailounaan huumori uppoaa koko perheeseen. Ohjelman parissa vierähtää helposti useampi jakso kerrallaan.”


 

 


Kiurun perheen C More -vinkit


   • Jos lähihistoria kiinnostaa, kannattaa katsoa MTV-kanavan 40-vuotisjuhlien kunniaksi tehty Missä olit, kun? -sarja. Se kertoo kymmenen dramaattisen uutistapahtuman taustat. C Morelta näet kanavan omien alkuperäissisältöjen lisäksi myös MTV:n sisällöt ilman mainoksia, monet jopa viikkoa ennen niiden varsinaista lähetysajankohtaa.

  • Jos katsot C Morelta kaikki suosikkijoukkueesi Liiga-matsit, yhden ottelun hinnaksi tulee vain muutama euroa. Kaupan päälle tulee kaikki muu urheilutarjonta, joka kannattaa hyödyntää maksimaalisesti.


  

Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatuviihteestä ja urheilusisällöistä etuhintaan. Hankkimalla 5G-liittymän saat kaikki C Moren sarja- ja leffasisällöt maksutta käyttöösi 12 kuukauden ajaksi. 


Teksti: Ulla Veirto
Kuva: Titta Kiuru


 


--


 


Lue myös0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa