Asiakaspalaute

Maaliskuu 2023: Googlen Pixel-puhelimet ja tuki 4G-puheelle sekä 5G:lle

  • 18 April 2023
  • 0 kommenttia
  • 148 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10324 kommenttia

Saamiamme asiakaspalautteita: 

“Onko Telialla suunnitelmissa alkaa tukemaan Googlen Pixel-puhelimia (Pixel 5, Pixel 4a, Pixel 4a 5G) myös VoLTE:n osalta? Suurin osa Pixel puhelimien käyttäjistä toivoo, että jonakin päivänä operaattorit alkaisivat tukea virallisesti Pixel puhelimia myös Suomessa.”

 

Ratkaisu:

Vuonna 2021 täällä Yhteisössä tiedusteltiin VoLTE- ja Wifi-puheluiden tukea Google Pixel -puhelimille. Työskentelimme Googlen kanssa asian parissa ja maaliskuussa 2023 pääsimme ylpeänä ilmoittamaan, että nyt tuki on olemassa uusimpiin Pixel 6 ja 7 -sarjoihin. Välillä tekniset kehitykset ovat pidemmän polun päässä, mutta hyvää kannattaakin pikkasen odottaa.

 

Tosiaan toiveen / kysymyksen esittämisestä meni pitkään siihen, että tuki lopulta Pixel-puhelimille saatiin, mutta hyvä, että se lopultakin saatiin. Kiitos jäsenelle @jjoujou toiveesta ja kiitos myös kaikille muillekin keskusteluun osallistuneille.

Tämän kirjoituksen alaosassa on kolme erilaista hymiötä, niiden kautta voit antaa meille palautetta parannuksen hyödyllisyydestä. Kiitos 😊  


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa