Asiakaspalaute

Marraskuu 2022: Yhteisön uudistus

  • 22 February 2023
  • 0 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9521 kommenttia

Saamiamme asiakaspalautteita:

“Ihan ensin täytyy todeta, ettei tätä sivustoa ole optimoitu puhelin käyttöön. Ei näe mitä kirjoittaa, kun suuri TELIA YHTEISÖ palkki peittää melkein koko ruudun.”

“On tullut ennenkin valitettua, mutta uskomattoman *******an forumsoftankin on Telia saanut sivustolleen valittua. Uutena ilmiönä mobiililaitteella viestiä muokattaessa heittelee sanoja sekaan miten sattuu. Todella ärsyttävää.”

“Nyt tuntuu tulevan melkein joka postauksessa herjaa html-virheistä. Pyytää korjaamaan jotain, mitä ei voi korjata? Joskus menee läpi kun postaa vaan uudelleen, mutta sitten taas toisinaan alkaa valittaa siitäkin. Aika turhauttavaa kun tätä on nyt jatkunut jo hyvän aikaa, voisi sanoa että joka ikisessä postauksessa. Joitakin postauksia olen jo jättänyt sikseen kun ei ole jaksanut leikkiä.”

 

Ratkaisu:

Teimme ison uudistuksen ja siirsimme Yhteisön kokonaan uudelle alustalle. Uudistettu Yhteisö on entistä helppokäyttöisempi etenkin puhelimella ja entistä paremman rakenteen ansiosta sinun on helpompi löytää etsimäsi. Samalla uudistimme Yhteisössä myös monta muuta asiaa pikkasen paremmiksi.

 

Parannuksen taustaa:

Aloitimme uudistuksen jo alkukesästä, kun etsimme käyttäjiä osallistumaan uudistusprojektiin kanssamme. Kertomaan ajatuksiaan sekä myös testailemaan uutta Yhteisöä ennen muita. Marraskuun 8. päivä uusi Yhteisö näki päivänvalon. Uusi Yhteisö on näppärä käyttää myös puhelimella ja täällä ei tule virheilmoituksia, kun yrität kirjoittaa kommenttia.

Jos haluat tietää uudistuksesta tarkemmin niin löydät lisätietoja täältä:

Jos olet juuri nyt tullut Yhteisöön ensimmäistä kertaa niin käytähän Yhteisöä ensin hetki ja kerro kommenteissa mitä mieltä olet, tykkäätkö vai et.

Tämän kirjoituksen alaosassa on kolme erilaista hymiötä, niiden kautta voit antaa meille palautetta parannuksen hyödyllisyydestä. Kiitos 😊 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa