Asiakaspalaute

Marraskuu 2022: Yhteisön uudistus

  • 22 February 2023
  • 3 kommenttia
  • 102 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10508 kommenttia

Saamiamme asiakaspalautteita:

“Ihan ensin täytyy todeta, ettei tätä sivustoa ole optimoitu puhelin käyttöön. Ei näe mitä kirjoittaa, kun suuri TELIA YHTEISÖ palkki peittää melkein koko ruudun.”

“On tullut ennenkin valitettua, mutta uskomattoman *******an forumsoftankin on Telia saanut sivustolleen valittua. Uutena ilmiönä mobiililaitteella viestiä muokattaessa heittelee sanoja sekaan miten sattuu. Todella ärsyttävää.”

“Nyt tuntuu tulevan melkein joka postauksessa herjaa html-virheistä. Pyytää korjaamaan jotain, mitä ei voi korjata? Joskus menee läpi kun postaa vaan uudelleen, mutta sitten taas toisinaan alkaa valittaa siitäkin. Aika turhauttavaa kun tätä on nyt jatkunut jo hyvän aikaa, voisi sanoa että joka ikisessä postauksessa. Joitakin postauksia olen jo jättänyt sikseen kun ei ole jaksanut leikkiä.”

 

Ratkaisu:

Teimme ison uudistuksen ja siirsimme Yhteisön kokonaan uudelle alustalle. Uudistettu Yhteisö on entistä helppokäyttöisempi etenkin puhelimella ja entistä paremman rakenteen ansiosta sinun on helpompi löytää etsimäsi. Samalla uudistimme Yhteisössä myös monta muuta asiaa pikkasen paremmiksi.

 

Parannuksen taustaa:

Aloitimme uudistuksen jo alkukesästä, kun etsimme käyttäjiä osallistumaan uudistusprojektiin kanssamme. Kertomaan ajatuksiaan sekä myös testailemaan uutta Yhteisöä ennen muita. Marraskuun 8. päivä uusi Yhteisö näki päivänvalon. Uusi Yhteisö on näppärä käyttää myös puhelimella ja täällä ei tule virheilmoituksia, kun yrität kirjoittaa kommenttia.

Jos haluat tietää uudistuksesta tarkemmin niin löydät lisätietoja täältä:

Jos olet juuri nyt tullut Yhteisöön ensimmäistä kertaa niin käytähän Yhteisöä ensin hetki ja kerro kommenteissa mitä mieltä olet, tykkäätkö vai et.

Tämän kirjoituksen alaosassa on kolme erilaista hymiötä, niiden kautta voit antaa meille palautetta parannuksen hyödyllisyydestä. Kiitos 😊 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Olin vanhalla sivustolla ja opin sitä käyttämään ja löytämään mitä tarvin. Enää en löydä täältä mitään. Olisin halunnut kertoa siitä, kuinka noin vuosi sitten laittamani digiboksi toimii eli ei toimi. Tämäkö sivusto on nyt helpompi?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Hei @Hannele2022 !

Tässä menee pieni hetki, että oppii käyttämään uutta sivustoa, mutta tuohon hakukenttään voi tehdä ehdotuksia keskusteluista ja siten löytää sopiva kohta.

Toki moderaattorit voivat siirtää keskustelun oikeaan keskustelukohtaan myöhemmin 😊

Tämä olisi varmaan ollut keskusteluryhmä asiallesi: Telia TV keskustelut

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Olin vanhalla sivustolla ja opin sitä käyttämään ja löytämään mitä tarvin. Enää en löydä täältä mitään. Olisin halunnut kertoa siitä, kuinka noin vuosi sitten laittamani digiboksi toimii eli ei toimi. Tämäkö sivusto on nyt helpompi?

@kiisseli67 tuossa jo kirjoittikin, lisäisin vielä sen, että tässä uudessa on ero kieltämättä siinä, että vanhassa oli sivun yläreunassa valikko, josta pääsi suoraan eri paikkoihin.

Tässä uudessa valikko on vähän suppeampi:

Kuvankaappaus tietokonenäkymästä

Tässä uudessa tuon Foorumi-valikon kautta löydät kaikki keskusteluosiot, josta löytyy myös tuo @kiisseli67 vinkkaama Telia TV keskustelut -osio myös.

Uskon vakaasti, että hetken kun olet käyttänyt niin pidät tästä uudesta enemmän. Mukava nähdä sinut @Hannele2022 myös täällä uudessa Yhteisössä 😊

Vastaa