Älykoti, keskustelua laitteista ja järjestelmistäNäytä ensimmäinen kirjoitus

102 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Kyllä, niistä voi tehdä stereo parin ja soisi silloin vielä komeammin. Ääni on todella hyvä jo yhdessä. Myöskin kaverilla on näitä eri huoneissa ja toimii hienosta ääni joka puolella kämppää, ja ei tarvitse olla kaikki tuo kalliimpi apple homepod 2, vaan hänellä jossain mini ja jossain tämä isompi( huom, jos haluaa tehdä stereo parin niin silloin pitää olla sama joten kaksi apple homepod 2 tai kaksi mini homepod, mutta mutiroom voi olla yhdistelmiä). Joten pienempään huoneeseen sitten mini. Ja joka puolella kun kävelet voit vain sanoa hei siri ja pyytää musiikkia.

 

Ostin 3 v sitten ekan apple laitteen apple 4k tv, tämän jälkeen tuli puhelin , sitten apple watch 7 ja tänä kesänä ipad ja viimeisin tämä. Joten aika paljon jo mennyt sinne suuntaan pikku hiljaa. Tietokone vielä pc, siinä maailmassa aina elänyt joten pysytään siellä( ja paljolti myös mac hinnat eivät ole minulle suotuisia) tämäkin apple homepod 2 hyvällä tarjouksella.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Laitoin vähän aikaa sitten myös isälle vähän älykotia, kun asensin wifi-kameran ja 4G-modeemin hänelle.

Nyt voin nähdä oman puhelimen sovelluksesta kun isän keittiössä liikutaan ja näen myös että isä ottaa lääkkeet sekä syö.

Tuo kummasti turvaa, kun ei voi aina olla siellä paikalla 😀

Vastaa