Lueskelin tässä sähkönsäästökeskustelua ja siellä juteltiin Airfryeristä sähkönsäästäjänä. Itselläni on ollut tämä kovasti ystäväpiirissä kehuttu keittolaite mielessäni, joskos sellaisen hankkisi. Ajatus ruoan valmistamisesta ilman rasvaa kiehtoisi ja jos sillä onnistuisi sähköäkin säästelemään.
Onko sinulla Airfryer käytössäsi? Mitkä ovat mielestäsi sen parhaat puolet ja mitkä taas niitä huonompia puolia, jos niitä on? Itselleni luulisin tärkeimmiksi kriteereiksi olevan laitteen helppo puhdistus, monipuoliset kokkausmahdollisuudet, riittävä koko 4-6 ruokailijalle ja hinta-laatu -suhde tulisi olla kohdillaan.
Mielläni kuulisin myös suosituksia jostain tietyistä malleista, joita olisi tällä hetkellä saatavilla. Joulupukille on nimittäin vielä kirje lähettämättä… 😉