Jäsenet esittäytyvät alk 2023

  • 12 May 2023
  • 1 kommentti
  • 60 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Tutustutaan hieman toisiimme. Tehdään uusiksi tämä ja vanha siirretään pois. Näin sanoi ylläpitäjä ja otin kopin siitä.

Voit kirjoittaa tänne itsestäsi mitä haluat. Ehkä harrastuksia, mitä yleensä puuhailet jne Älä kuitenkaan laita tähän mitään yhteystietoja, sillä tämä on julkinen kanava. Ja antamani vinkit ovat vain ohjeellisia. Halutessasi voit laittaa mukaan kuvan tai videon joka liittyy jotenkin sinuun.

En ole Telian työntekijä, enkä liity tähän yhteisöön muuten kuin, että olen keskittänyt kaiken Telialle. Telia tv, puhelin, netti.. Eli olen vain tavallinen yhteisön käyttäjä.

Olen countryrivitanssi ohjaaja, ollut jo 20v. Katson paljon elokuvia ja sarjoja ja aina silloin on kudin kädessä. 

Valokuvaan paljon luontoa. Nykyään on puhelimissa niin hyvät kamerat että oikea kamera jää sisälle, kun lähden kuvaamaan.

Kirjoittelen aina silloin tällöin runoja ja kirjamuotoonkin olen niitä saanut.

 

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Minä tykkään autoista, olen vuosien varrella niitä pienesti “rakennellutkin” ja viime vuosina olen keskittynyt erityisesti niiden teippaamiseen. Eli maalaamisen sijaan auto voidaan teipata ja näin vaihtaa väriä, tai jos haluaa grafiikkaa niin onnistuu helposti. Autoissa viehättää erityisesti ajaminen, tekniikka, estetiikka, ergonomia, tosiaan rakentelu myös yms yms.

Harrastan jossain määrin myös meidän vanhan omakotitalon nikkarointia, monta projektia on käynnissä ja muutama on jo valmistunutkin 😁 Ja jonkin sortin älykotia olen tänne rakennellut myös. Pienimuotoista toki.

Pidän hyvästä ruoasta (liikaakin), leffoista ja musiikista. Avaruus (scifi) ja tiede kiinnostaa, on sitten kyse leffoista tai sarjoista. Olen väijynyt varmasti kaikki maailmankaikkeuteen liittyvät dokkarit mitä Discoveryn kanavilta vaan on tullutkaan 🙂 Aihepiiri kiinnostaa muutenkin, kohokohta taisi olla taannoin kun kuvattiin vaasalaisen tähtiyhdistyksen kaukoputkella vuosia sitten erästä galaksia, jossa oli tapahtunut supernovaräjähdys. Huikeaa nähdä sellainen oman kameran näytöllä.

Mitä tulee sarjoihin muutoin niin olen outolintu - en seuraa mitään ns. "muodikasta” sarjaa vaan katson tosiaan mielelläni vain tiededokkareita 😃

Meillä on pian puolivuotias Jackrusselin pentu ja sen kanssa menee aikaa, “kouluttaessa” ja muutenkin. Ja tottakai perheen kanssa touhutaan, perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi tyttöä.

Olen ollut Teliassa / Sonerassa pitkään töissä, aloitin jo vuonna 2002. Ja koska olen 44-vuotias niin on hullua ajatella, että melkein puolet elämästäni olen ollut samalla työnantajalla 💜😃 Olen Posiolta kotoisin, ja olen asunut kaiken kaikkiaan melkein 40:ssä osoitteessa. Työnantajani mahdollistaa muuttamisen ja työskentelyn usealla paikkakunnalla.