Skip to main content

Joulukalaa

  • December 17, 2024
  • 4 kommenttia
  • 93 katselukertaa

jokeri59
Irkkaaja
Forum|alt.badge.img+5

Tänään on ollut hyvä päivä kylmäsavustaa, pieni pakkanen ja lievä tuuli, joka vie miedon savun tuoksun naapurustoon. Oma nahka haisee palvatulta kinkulta. 😀

Joulukalaksi kylmäsavustettua siikaa, kuhaa ja kirjolohta.

Myöhemmin lämminsavustan ja graavaan Norjan kassilohta.

 

 

Muokkaus /SonjaMelina: muutettu avaus kysymyksestä keskustelunaloitukseksi.

4 kommenttia

Forum|alt.badge.img+4
  • Irkkaaja
  • December 17, 2024

Smells fishy, sanois engelsmanni kun savukala saa tuoksumaan palvikinkulta. 😂

Mutta tästähän heräsi heti himo kokeilla kylmäsavustettua kinkkua, kun yleensä se on varattu vain hienommille lihoille.


jokeri59
Irkkaaja
Forum|alt.badge.img+5
  • Aloittaja
  • December 17, 2024

@SonjaMelina 

Muokkaus /SonjaMelina: muutettu avaus kysymyksestä keskustelunaloitukseksi.

Epähuomiossa unohtuu usein vaihtaa, kun kysymys on oletusarvona. Miksi?


TeroRe
Yhteisömanageri
Forum|alt.badge.img+4
  • Yhteisömanageri
  • December 18, 2024

Epähuomiossa unohtuu usein vaihtaa, kun kysymys on oletusarvona. Miksi?

Se on tämän platan ominaisuus. Nämä yhteisöt on pääosin paikkoja, joissa haetaan ratkaisuja, joten siksi oletus on kysymys.

Minäpä kysyn, että voiko plattatoimittaja tuota muuttaa.

--

Täällä sulla olikin vähän tuota joulun menuuta kenties 😀


jokeri59
Irkkaaja
Forum|alt.badge.img+5
  • Aloittaja
  • December 19, 2024

Kylmäsavukalat on savustettu, vakumoitu ja pistetty pakkaseen = Tehty!

Seuraava jouluruoka-askel otetaan tänään; kylvetetty kinkku a’la Sous Vide (sue-veed). Kuulostaa lausuttuna höpöheinältä. 😀 Puuiloon ostamaan 10 litran sankoa...