Kaapelikanavia Tallinnan hotellihuoneessa

  • 1 July 2023
  • 1 kommentti
  • 63 katselukertaa

Kunniamerkki +9

Olen lomamatkalla Tallinnassa. Hotellin nimi on Park Inn by Radisson. Se on hyvätasoinen ja kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista (n. 20 minuuttia).

Sen huoneen kaapelitelevisio on yllättävän hyvä. Laite on suurikokoinen ja sen näytössä kirkkaat värit. Kanavia siinä on 45 kpl!

Suomen kanavia: YLE1, YLE2, YLE Teema ja MTV3.

Virolaisia kanavia: ETV, ETV2, ETV+ (venäjän kielinen), MyHits, TV3, Kanal 2, Duo 3 ja Duo 4.

Telia tv:n MIX-kanavia: France 2 (ranskaksi), Das Erste (saksaksi), Canal 24 Horas (espanjaksi), Eurosport  (englanniksi), CNN (englanniksi), BBC World (englanniksi) ja  Euronews (englanniksi).

Uusia kanavia Telian asiakkaille: France24 (ranskaksi), DW (saksaksi), RAI 1 /Italia (englanniksi), RTL (saksaksi), RTL 2 (saksaksi), Super RTL (saksaksi), n-tv (saksaksi), Pro 7 (saksaksi), SAT 1 (saksaksi), TRT World/Turkki (englanniksi), BVN (belgiaksi), Ukraina 24 (ukrainaksi), CCTV4 (kiinaksi), Orsent Tv /viihdettä (venäjäksi) ja TV XXL /viihdettä (venäjäksi).

Onpa melkoisen hyvä valikoima!

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Piti ihan ruveta kaivelemaan ja muistelemaan, että olenko itse ollut samaisessa Radissonissa Tallinnassa, mutta oman reissun majapaikka osottautuikin toiseksi Radissoniksi. Kuulostaapa kyllä ihan hyvältä kanavavalikoimalta tuo luettelemasi rimpsu! RTL on kuulunut joskus omiin suosikkeihini 😊