Lahjahevosen suu

  • 21 January 2015
  • 2 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Kunniamerkki

En tiedä minne muuallekaan tämä aihe sopisi, joten kirjoitetaan tänne...


Tilasin joulukuussa Tuplanetti 4G:n ja sen kylkiäisenä tuli yllätyksekseni Marshallin Stanmore -kaiutin. Kieltämättä melkoinen lahja, kun yleensä yrityksiltä voi odottaa saavansa lähinnä kuulakärkikynän tai korkeintaan t-paidan.


Viime viikolla ehdin sitten viimein ottaa laitteen ihan käyttöönkin ja hyvältähän se myös kuulosti ensimmäisellä kuuntelukerralla. Toista ei sitten koskaan tullutkaan, sillä napsauttaessani seuraavalla kerralla virtakytkintä, oli laite jo täysin hengetön. Kokeilin herätellä myös wake-painikkeesta, napsauttaa takapaneelin standby-kytkimen toiseen asentoon, eri inputtia, eri kaapelia, toista pistorasiaa, eri äänilähdettä ja sitä rataa. Mutta uskottava se on. Kuollut mikä kuollut.


Niinhän se on tapana sanoa, että lahjahevosen suuhun ei katsota. Bonustahan tämäkin oli, vaikka iloa kestikin vain muutaman tunnin. Mutta kun tuo kuuntelunautinto noinkin lyhyeksi jäi, niin pakko on tiedustella, että olikohan näillä lahjahevosilla minkäänlaista valmistajan takuuta, vai oliko kyseessä joku potentiaalisesti heikkolaatuisena perävalotakuulla dumpattu jäte-erä?


Kysymys on relevantti siksikin, että suuri joukko tuon saman lahjan saaneista kauppaa laitettaan eri palstoilla ja nettihuutokaupoissa tälläkin hetkellä. Uskaltaako semmoisen kukaan ostaa jos niillä ei takuuta ole, vaikka laite olisi täysin korkkaamaton? En nimittäin muista saaneeni kaiuttimen mukana edes minkäänlaista kuittia, jolla pystyisin "hankinta-ajankohdan" todistamaan. Ainoastaan tilausvahvistussähköpostin, jossa kerrottiin lisäetuna saapuvasta kaiuttimesta.


2 kommenttia

@Draven  No voihan rähmä, että piti sitten Marshallin ruveta temppuilemaan! Ei muuta, kuin Marsu kainaloon ja lähimpään Sonera Kauppaan. Jos pystyt, niin tulosta se tilausvahvistus vielä varmuuden vuoksi mukaan, se käypi takuutodistuksesta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Jengi myy noita ei siksi että Marshall olisi huono vaan siksi että kamppis kesti aika kauan ja niitä lähti meiltä maailmalle aikamoinen läjä ja toisaalta osalle ei varmaan kajarilla ole kuitenkaan käyttöä. Ja varsinkin kun kyseessä ei ole mikään tusinatuote niin siitä saa mukavasti rahaa kun myy eteenpäin. Uutena arvo noin 400 euroa 🙂

Vastaa