Lahjukset uutta liittymää avattaessa

  • 10 May 2017
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Kunniamerkki +14

Tämän keskustelun myötä tuli mieleen, että millaisia lahjoja/kaupanpäällisiä sitä aiemmin saikaan kun avasi uuden liittymän. Kyniä ja puheaikaa lienee jokainen saanut, mutta oletko saanut joskus jotain oikeasti hyödyllistä/arvokkaampaa operaattorilta?

 

Parhaimmat lahjat ainakin itselläni ollut Radiolinjalta parin satasen edestä lahjakortteja ruokakauppaan, ja dna:lta useampi paketti juhla mokka kahvia. Soneralta taisin joskus talvitakin saada, jota vissiin tuli myös käytettyä ja oli jopa ihan hyväkin takki jos oikein tämän muistan.


1 kommentti

Kunniamerkki +14

Parhaiten on ehkä mieleen jäänyt se, kun aikana jolloin DVD-soittimet olivat kalliita, sain Markantalolta DVD-soittimen kylkiäiseksi kun otin Radiolinjan liittymän heiltä. Ko. soitin palveli aika pitkään, varmaan oli 10 vuotta ennen kuin levisi.


 


Silloin kun Telia tuli Suomeen ennen kuin Teliasta ja Sonerasta tuli TeliaSonera, sai heiltä liittymän ottaessa jonkun ihan mukavalla rahasummalla olevan lahjakortin myymälään. Lisäksi tietysti liittymään sai jonkun 700 minuuttia ilmaista puheaikaa :D


 


Muuta erityistä ei juuri nyt tule mieleen, muistan kyllä, että kaikkea sekalaista pikkukrääsää on liittymien kylkeen välillä paketoitu (avainnauhaa jne).

Vastaa