Mitä tehdä kotona koronavirusepidemian uhatessa

  • 18 March 2020
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Nyt kun valmiustila tulee käytäntöön ja matkustaminen sekä kokoontumiset yli 10 hengen estyvät, olisi mukava avartaa maailmaa edes jotenkin.


Joten tässä tulee vinkkiä vaikka livekameroiden seurantaan : https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/2b62edfc-8de6-4ee6-ba4d-c3bfbd0bb292#gallery 


 


Virtuaalimatkalle kotoa käsin : https://youtu.be/Nx6brkFozYw 


https://youtu.be/hBqAhfTgyuE 


https://youtu.be/cNXyVnCCrmI 


 


Toki kotona voi innostua tekemään vaikka teltan olohuoneeseen ja kuunnella luontoääniä nettiradiosta : http://www.nettiradiomaailmalla.com/nature-sounds-radio-soi-luontoaania/#.XnG7yRjkt-E  vain mielikuvitus on rajana ?


2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +17

Kiitos näistä linkeistä :smileyhappy: Itse tykkään katsoa eri maiden nettikameroita, erityisesti niiden missä on itse matkustanut. Helpottaa edes hieman matkakuumetta kun ei reissuun pääse. Nyt ovat myös eri kuntosalit ja hyvinvointiyritykset avanneet facebookin puolelle maksuttomia livetreenejä, joten niitä tulee varmasti hyödynnettyä myös. Onneksi meitä ilmat suosii niin helpottaa edes hieman tätä "jumitilannetta" kun aurinko paistaa ❤ 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Ulkoilu on kyllä mukavaa, varsinkin kun sää hellii. Minä kävin tänään kyläilemässä Pateniemenrannassa Perämeren lahdella tarkemmin entisen sahan rannassa ?


 


 
 

Vastaa