Apple iPhone 11 & AirPods Pro: Saatavuudet ja toimitukset


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10478 kommenttia


 


Tästä ketjusta löydät tietoa Applen tämän vuoden uutuuslaitteiden saatavuuksista ja toimituksista Telialla. Päivitämme tietoa tähän aloituspostaukseen sitä mukaa, kun uutta tietoa tulee. Lue ja seuraa ketjua, kysy halutessasi lisätietoa.


 


Tsekkaa myös nämä: 


Apple iPhone 11 & iPhone 11 Pro & AirPods Pro


 


Alla olevasta taulukosta näet minkä päivän tilaukset ovat vanhimpia tilauksia, jotka odottavat vielä toimitusta. Toimitusjärjestykseen vaikuttaa se, milloin tilaus on mennyt kokonaisuudessaan järjestelmistämme läpi. Yleensä se tapahtuu aika lailla samantien, joskus se voi käydä erilaisissa tarkastuksissa jne. jolloin tilaus on jonossa vasta sitten siinä kohtaa, kun se on mennyt tilausprosessin läpi kokonaisuudessaan. Huomioithan myös, että saman päivän sisällä voi olla paljon tilauksia jolloin ne voivat olla toimituksessa eri aikaan. Toimitamme laitteet tilausjärjestyksessä, vanhimmasta alkaen sen mukaan, kun saamme Applelta laitteita varastoomme. Saamme uusia eriä toimitukseen viikottain.


 


Kuluttaja-asiakkaiden toimitusten tilanne 13.12. Alla listattuna ne mallit, joita ei saa vielä suoraan hyllystä.


 


Malli / vanhin toimittamaton tilaus


iPhone 11 64GB (PRODUCT)RED 11.12.


iPhone 11 128GB Black 12.12.


iPhone 11 128GB (PRODUCT)RED 12.12.


iPhone 11 256GB Black 12.12.


iPhone 11 256GB White 18.10.


iPhone 11 256GB Purple 12.12.


iPhone 11 Pro 512GB Gold 9.12.Myyntiin tulevien laitteiden mallit ja hinnat


 


Apple iPhone 11 (Valkoinen / Musta / Vihreä / Keltainen / Violetti / Product Red)   • 64GB 829€

 • 128GB 879€

 • 256GB 999€


Apple iPhone 11 Pro (Tähtiharmaa / Hopea / Keskiyönvihreä / Kulta) • 64GB 1179€

 • 256GB 1349€

 • 512GB 1579€


Apple iPhone 11 Pro Max (Tähtiharmaa / Hopea / Keskiyönvihreä / Kulta) • 64GB 1279€

 • 256GB 1449€

 • 512GB 1679€


Tietoa toimituksista


  • Puhelimien ennakkomyynti käynnistyy pe 13.9. klo 15:00 Telian verkkokaupassa, myymälöissä sekä asiakaspalvelussa. Toimitukset käynnistyvät 20.9. jolloin myös ensimmäiset laitteet ovat perillä asiakkailla (postitoimipaikasta riippuen). • Lähetämme torstaina 19.9. tekstarin kaikille heille, jotka saavat laitteensa ensimmäisestä erästä. Jos et saa viestiä se tarkoittaa sitä, että toimitus tapahtuu seuraavista eristä. • Tuomme 20.9. myyntiin pienen erän laitteita myös seuraaviin Telian Kauppoihin: Vantaa/Jumbo (klo 0900 -->), Helsinki/Itäkeskus (klo 0900 -->), Raisio/Mylly (klo 1000 -->), Espoo/Sello (klo 0900 -->), Tampere/Ratina (klo 1000 -->), Jyväskylä/Seppälä (klo 0900 -->), Turku/Skanssi (klo 1000 -->), Espoo/Iso Omena (klo 1000 -->), Oulu/Limingantulli (klo 1000 -->). • 20.9. myymälöihin myyntiin saapuva erä sisältää seuraavat mallit:

   


  - Apple iPhone 11 64GB White / Black / RED


  - Apple iPhone 11 128GB White / Black / RED


  - Apple iPhone 11 Pro 64GB Gold
  - Apple iPhone 11 Pro 256GB Space Grey


  - Apple iPhone 11 Pro Max 256GB Gold

 • Kuten aikaisempinakin vuosina niin uusien puhelimien saatavuus on alkuvaiheessa totuttuun tapaan rajattua. Saamme Applelta viikottain pieniä eriä joista jaamme niitä myyntiin Telia Kauppaan, asiakaspalveluun sekä verkkokauppaan. Jos käy niin, että laitetta ei ole heti toimitukseen tai sitä ei ole kaupan hyllyssä, voit tehdä tilauksen verkkokaupassa tai asiakaspalvelu/Telia Kauppa tekee tilauksen puolestasi ja laitteen toimitus tapahtuu postitse sitten, kun laitetta on saatavilla. • Käytämme vain yhtä tilaus- ja toimitusjonoa tarkoittaen sitä, että riippumatta missä tilaus on tehty (Telia Kauppa, asiakaspalvelu, verkkokauppa), tai missä päin Suomea tahansa tilaus on tehty, se on aina yhdessä ja samassa jonossa muiden tilausten kanssa. Puramme tätä yhtä jonoa sitä mukaa, kun eri laitemalleja (muistikokoa ja väriä) saapuu meille varastoon. Telia Kaupoissa ei siis ole omia myymäläkohtaisia kiinnostuslistoja. • Tiedotamme saatavuuksista tässä keskustelussa sitä mukaa, kun toimitukset etenevät. Joten seuraa tätä keskustelua niin tiedät, missä mennään. Jos haluat kysyä lisätietoja heitä kysymys tähän ketjuun.


 


Apple Watch Series 5 GPS & GPS + Cellular -kellot


 


Myyntiin tulevien laitteiden mallit ja hinnat


 


12 eri väri- ja rannekevaihtoehtoa • Hinnat alkaen 459€


Tietoa toimituksista


  • Kellojen ennakkomyynti käynnistyy ensi yönä eli 11-12.9. välisenä yönä. Ihan kaikki mallit, varsinkin GPS-mallit eivät tule meille myyntiin. Series 5 -kellojen toimitukset käynnistyvät 20.9. alkaen. Series 5 Nike+ -kellojen toimitukset käynnistyvät 4.10. alkaen. • Lähetämme torstaina 19.9. tekstarin kaikille heille, jotka saavat kellon ensimmäisestä erästä. Jos et saa viestiä se tarkoittaa sitä, että toimitus tapahtuu seuraavista eristä. • Uusien laitteiden saatavuus on alkuvaiheessa totuttuun tapaan rajattua. Saamme Applelta viikottain pieniä eriä joista jaamme niitä myyntiin Telia Kauppaan, asiakaspalveluun sekä verkkokauppaan. Jos käy niin, että laitetta ei ole heti toimitukseen tai sitä ei ole kaupan hyllyssä, voit tehdä tilauksen verkkokaupassa tai asiakaspalvelu/Telia Kauppa tekee tilauksen puolestasi ja laitteen toimitus tapahtuu postitse sitten, kun niitä on saatavilla. • Käytämme vain yhtä tilaus- ja toimitusjonoa tarkoittaen sitä, että riippumatta missä tilaus on tehty (Telia Kauppa, asiakaspalvelu, verkkokauppa), tai missä päin Suomea tahansa tilaus on tehty, se on aina yhdessä ja samassa jonossa muiden tilausten kanssa. Puramme tätä yhtä jonoa sitä mukaa, kun eri malleja (väri- ja rannekevaihtoehtoja) saapuu meille varastoon. Telia Kaupoissa ei siis ole omia myymäläkohtaisia kiinnostuslistoja. • Tiedotamme saatavuuksista tässä keskustelussa sitä mukaa, kun toimitukset etenevät. Joten seuraa tätä keskustelua niin tiedät, missä mennään. Jos haluat kysyä lisätietoja heitä kysymys tähän ketjuun.


 


Uusi Apple iPad


 


Myyntiin tulevien laitteiden mallit ja hinnat


 


Apple iPad (Tähtiharmaa / Hopea / Kulta) • 32GB Wi-Fi + Cellular 539€

 • 128GB W-iFi + Cellular 639€


Tietoa toimituksista


  • iPadien ennakkomyynti käynnistyy 16.9. kello 0900. Toimitukset käynnistyvät 30.9. alkaen.  • Uusien laitteiden saatavuus on alkuvaiheessa totuttuun tapaan rajattua. Saamme Applelta viikottain pieniä eriä joista jaamme niitä myyntiin Telia Kauppaan, asiakaspalveluun sekä verkkokauppaan. Jos käy niin, että laitetta ei ole heti toimitukseen tai sitä ei ole kaupan hyllyssä, voit tehdä tilauksen verkkokaupassa tai asiakaspalvelu/Telia Kauppa tekee tilauksen puolestasi ja laitteen toimitus tapahtuu postitse sitten, kun niitä on saatavilla. • Käytämme vain yhtä tilaus- ja toimitusjonoa tarkoittaen sitä, että riippumatta missä tilaus on tehty (Telia Kauppa, asiakaspalvelu, verkkokauppa), tai missä päin Suomea tahansa tilaus on tehty, se on aina yhdessä ja samassa jonossa muiden tilausten kanssa. Puramme tätä yhtä jonoa sitä mukaa, kun eri malleja (väri- ja muistivaihtoehtoja) saapuu meille varastoon. Telia Kaupoissa ei siis ole omia myymäläkohtaisia kiinnostuslistoja. • Tiedotamme saatavuuksista tässä keskustelussa sitä mukaa, kun toimitukset etenevät. Joten seuraa tätä keskustelua niin tiedät, missä mennään. Jos haluat kysyä lisätietoja heitä kysymys tähän ketjuun.


 


--


 


Tutustu Applen uutuuksiin:896 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Ota tämä ketju seurantaan niin tiedät, milloin uusia omppuja saa ja miten niiden toimitukset etenevät yms. Seuraa ketjua, kysy halutessasi lisää.

Tuletko myös Telia Rahoitus vaihtoehto ennakkomyynnissa?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@artoarto47@  kirjoitti:

Tuletko myös Telia Rahoitus vaihtoehto ennakkomyynnissa?
Kyllä tulee. Millainen ? oli mielessä?

Olettaen, että saan ennakkovarattua puhelimen ensimmäisten joukossa ja asun helsingissä,niin mihin puhelin kannattaa tilata jos taka-ajatuksena on varmistaa, että se olisi kourassa silloin 20pv? SmartPost/matkahuolto? Johonkin kauppaan jos edes mahdollista? 

Vertailin tänään uusia malleja XS:n ja pohdiskelin mihin vaihtoehtoon tartun. Hieman kiinnostaa mitä käy vanhojen mallien hinnoille. Julkistuksessahan mainittiin, että 8:n ja XR:n myyntiä jatketaan ja niille annettiin uudet hinnat. Oletettavasti nämä hinnat peilautuvat suoraan Suomeen, mutta miten käy XS:n hinnan kun siitä ei vielä ole ollut mitään keskustelua?

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@INZ4NE_@  kirjoitti:

Olettaen, että saan ennakkovarattua puhelimen ensimmäisten joukossa ja asun helsingissä,niin mihin puhelin kannattaa tilata jos taka-ajatuksena on varmistaa, että se olisi kourassa silloin 20pv? SmartPost/matkahuolto? Johonkin kauppaan jos edes mahdollista? 
Taitavat olla aika tasaväkisiä toimitusnopeudessa keskenään. En uskalla 100 varmasti luvata noista yhtään, muuttujia on aina ilmassa, mutta itse suosisin Smartpostia. Kaupoissakin on pakettiautomaatteja, jos sellainen on lähellä niin tilaa sinne koska ne on näppäriä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Petrus50@  kirjoitti:

Vertailin tänään uusia malleja XS:n ja pohdiskelin mihin vaihtoehtoon tartun. Hieman kiinnostaa mitä käy vanhojen mallien hinnoille. Julkistuksessahan mainittiin, että 8:n ja XR:n myyntiä jatketaan ja niille annettiin uudet hinnat. Oletettavasti nämä hinnat peilautuvat suoraan Suomeen, mutta miten käy XS:n hinnan kun siitä ei vielä ole ollut mitään keskustelua?
Keskustelua ei tosiaan vielä ole ja meillä tilanne on vielä auki. Samahan se on esimerkiksi myös Series 3 ja Series 4 -kellojen osalta, että mikä niiden tulevaisuus on.


 


Tarkentuu tässä lähiaikoina.

Hei, kiinnostaa tuo iP 11 Pro - malli. Telia Rahoitus on luultavasti mahdollinen? Ja minkälaisia toimitustapoja teillä silloin on? Ja mitä veikkaatte, että ruuhkaantuuko/kaatuu jopa? teidän sivusto silloin kun ennakkomyynti alkaa? :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@villesaarijarvi@  kirjoitti:

Hei, kiinnostaa tuo iP 11 Pro - malli. Telia Rahoitus on luultavasti mahdollinen? Ja minkälaisia toimitustapoja teillä silloin on? Ja mitä veikkaatte, että ruuhkaantuuko/kaatuu jopa? teidän sivusto silloin kun ennakkomyynti alkaa? :) 
Kyllä, saat myös IP11 Pro:n Telia Rahoituksella jos niin haluat. Toimitustapoja on perinteiset nouto Postista tai Postin pakettiautomaatista.


 


Heh, voin kertoa, että olemme tehneet toimenpiteitä sen eteen, että kauppa pysyy pystyssä ja siitä lähdetään, että se myös pysyy pystyssä ?


 


EDIT: ja jos haluat riskillä ottaa niin valikoiduista myymälöistä saa myös jonkin verran laitteita suoraan hyllystä 20.9. Kerromme myöhemmin, että mitkä ne myymälät on.


@TeroRe@  kirjoitti:

@villesaarijarvi@  kirjoitti:

Hei, kiinnostaa tuo iP 11 Pro - malli. Telia Rahoitus on luultavasti mahdollinen? Ja minkälaisia toimitustapoja teillä silloin on? Ja mitä veikkaatte, että ruuhkaantuuko/kaatuu jopa? teidän sivusto silloin kun ennakkomyynti alkaa? :) 


Kyllä, saat myös IP11 Pro:n Telia Rahoituksella jos niin haluat. Toimitustapoja on perinteiset nouto Postista tai Postin pakettiautomaatista.

 

Heh, voin kertoa, että olemme tehneet toimenpiteitä sen eteen, että kauppa pysyy pystyssä ja siitä lähdetään, että se myös pysyy pystyssä ?

 

EDIT: ja jos haluat riskillä ottaa niin valikoiduista myymälöistä saa myös jonkin verran laitteita suoraan hyllystä 20.9. Kerromme myöhemmin, että mitkä ne myymälät on.


Noni loistavaa hyvä kuulla! Viimeksi jäi vähän harmittamaan kun ennakkotilasin iPhone X nii telian sivut kaatuivat ja kun pääsin linjoille takaisin niin paluuviestinä tuli että tilaus epäonnistui. Pidetään peukkuja tänä perjantaina että kaikki menee nappiin :) 

Katsoin eilen Apple Eventin ja innolla olin odottanut jo uusia puhelimia! Päädyinkin nyt, että ennakkotilaan 11 Pro Maxin, väristä en ole aivan 100% varma. Nykyinen 8+ on palvellut hyvin, mutta puhelinta paljon käyttävänä tuo Pro tuntuu sopivalta päivitykseltä. Nyt vaan jännittämään, saanko näppäiltyä ennakkotilauksen ensimmäisten joukossa, että tilaus olisi sitten 20.9. perillä! Kellokin kiinnostelisi, mutta ehkä tällä Series 3:lla pärjää vielä hetken aikaa... :smileyhappy:

Hei,

 

Kiitos, että olette pikaisesti tuoneet esille mallien saatavusajat sekä hinnat. Minkälaista laitevaihtotarjousta on tulossa? Ajatuksissa vaihtaa  iPhone XS => iPhone 11 Pro Max.

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@villesaarijarvi@  kirjoitti:
Noni loistavaa hyvä kuulla! Viimeksi jäi vähän harmittamaan kun ennakkotilasin iPhone X nii telian sivut kaatuivat ja kun pääsin linjoille takaisin niin paluuviestinä tuli että tilaus epäonnistui. Pidetään peukkuja tänä perjantaina että kaikki menee nappiin :) 

Ainahan voi jotain toki sattua mutta olemme pyrkineet ottamaan eri asiat huomioon. Sormet ja varpaat ristiin ?


 


Nyt tuli tieto myymälöistä joista saa erän uusia iPhoneja suoraan hyllystä silloin 20.9.


  • Vantaa/Jumbo

 • Helsinki/Itäkeskus

 • Raisio/Mylly

 • Espoo/Sello

 • Tampere/Ratina

 • Jyväskylä/Seppälä

 • Turku/Skanssi

 • Espoo/Iso Omena

 • Oulu/Limingantulli


Tieto näistä löytyy myös aloituspostauksesta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@vilmaaaa@  kirjoitti:

Katsoin eilen Apple Eventin ja innolla olin odottanut jo uusia puhelimia! Päädyinkin nyt, että ennakkotilaan 11 Pro Maxin, väristä en ole aivan 100% varma. Nykyinen 8+ on palvellut hyvin, mutta puhelinta paljon käyttävänä tuo Pro tuntuu sopivalta päivitykseltä. Nyt vaan jännittämään, saanko näppäiltyä ennakkotilauksen ensimmäisten joukossa, että tilaus olisi sitten 20.9. perillä! Kellokin kiinnostelisi, mutta ehkä tällä Series 3:lla pärjää vielä hetken aikaa... :smileyhappy:
Ai että, iPhone 11 Pro Max. Mä tahtoisin myös.


 


Mä pidän sulle peukkua ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@KirstiP1@  kirjoitti:

Hei,


 


Kiitos, että olette pikaisesti tuoneet esille mallien saatavusajat sekä hinnat. Minkälaista laitevaihtotarjousta on tulossa? Ajatuksissa vaihtaa  iPhone XS => iPhone 11 Pro Max.
Mukava kuulla että tykkäät ?


 


Mielestäni erityistä vaihtolaitetarjousta ei tainnut nyt tähän hässäkkään tulla mutta ainahan meillä on kuitenkin hyvitykset vanhasta laitteesta saatavissa. Kerron toki jos jotain spessua tulee.


 


Seurailehan tätä ketjua sekä https://www.telia.fi/kampanjat/uusi-iphone

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kellojen ennakkomyynti käynnistyy ensi yönä verkkokaupassamme. Ihan kaikki mallit, varsinkin GPS-mallit eivät tule meille myyntiin, ainakaan nyt alkuvaiheessa.


 


Lisäsin tästä tiedon myös aloituspostaukseen.

Hei,

 

Oliko vielä tiedossa, että mihin aikaan kellot tulevat ennakkotilattavaksi ensi yönä?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Juuusox@  kirjoitti:

Hei,


 


Oliko vielä tiedossa, että mihin aikaan kellot tulevat ennakkotilattavaksi ensi yönä?
Kello 00:01 pitäisi alkaa tapahtumaan :)

Miksi en pysty lisäämään harmaata 44mm apple watch series 5 kelloa ostoskoriin? Kun yritän lisätä ostoskoriin, niin heittää suoraan hopean kellon sivuille. Harmaan kellon kohdalla lukee kuitenkin tilattavissa.

Tilasin kullanvärisen Apple Watch Series 5 44 mm kellon, mutta tilauksen edetessä se muuttui hopeanväriseksi. Hyväksyin kuitenkin tilauksen. Mikä on syy, miksi näin kävi?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Kride91 & @tapsahie teillä molemmilla on samankuuloinen tilanne. Tutkimme asiaa yleisellä tasolla, ja palaan tänne kun tiedän enemmän.


 


Kiitos kun kerroitte.

Asia selvä! Itse en tehnyt tilausta loppuun, koska en uskaltanut ottaa riskiä että sieltä tulee hopea kello. Olisi kiva saada tilattua tuo musta kello ennen kuin jono kasva hirveän suureksi.

Perusversiot Stainless Steelistä varmaan kuuluu tähän samaan että ilmestyvät vasta myöhemmin? Ihmetttelin hieman aamulla kun eivät vielä näkyneet. 

Hei, onnistuin nyt ennakkotilaamaan Watch Series 5 GPS + Cellular 44mm Goldin. Aiemmin ei onnistunut ollenkaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Hyugafe@  kirjoitti:

Perusversiot Stainless Steelistä varmaan kuuluu tähän samaan että ilmestyvät vasta myöhemmin? Ihmetttelin hieman aamulla kun eivät vielä näkyneet. 
Sain juuri korvanappiini tiedon, että keskitymme tänä vuonna GPS + Cellular -kelloihin. Joten se valikoima, joka meillä tällä hetkellä verkkokaupasta löytyy on se valikoima, jolla menemme myös tästä eteenpäin.


 


Sport Loop -malleja ei ole saatavissa ollenkaan ja voi olla, että Sport Loop -ranneke tulee myöhemmin myyntiin vain erillisenä rannekkeena, ei kellon yhteydessä.

Vastaa