Valokuvauskilpailu: Voita Apple iPhone 11 Pro! (13.9.-29.9.2019)


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13


Kisa on päättynyt!


Saimme skabaan todella monta todella hienoa kuvaa ja valinta oli äärimmäisen vaikea! :smileyhappy:


Raati valitsi tällä kertaa uuden iPhone 11 Pro:n voittajaksi @varjetaavet :n, oikein paljon onnea voitosta ja kiitos myös kaikille kisaan osallistuneille!


 


Oletko innokas valokuvaaja, jolta löytyy silmää hienoille otoksille? Luonnistuuko sinulta myös laitetestaus ja haluat päästä testaamaan iPhone 11 Pro -puhelinta ensimmäisten joukossa ja jakamaan havaintosi muille?


 


Apple on panostanut iPhone 11 Pro -puhelimessaan etenkin sen kuvausominaisuuksien kehittämiseen. Haluammekin nyt tästä innostuneina ja kiinnostuneina käynnistää valokuvauskilpailun, jonka voittaja voittaa itselleen tämän huippu-uutuuden!


 


 


Valokuvauskilpailu


 



Nappaa meille itseottamasi omena-aiheinen valokuva, ja lisää se tämän artikkelin kommenttiosioon. Aihe on laaja, ja voit käyttää sen toteutuksessa mielikuvitusta, taiteellisuutta, huumoria, rekvisiittaa... mitä vain ikinä keksitkään! 


 


Raati valitsee voittajan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.




Voittajana edellytämme sinulta


 


Jos voitat kilpailussa, niin haluamme sinun julkaisevan tänne Yhteisöön erilliseen Käyttökokemukset Apple iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max -keskusteluketjuun kuvia ja videoita koko kahden viikon testijakson ajan. Voit itse vapaasti valita kuvailujen kohteet, mutta olisi hienoa jos hyödynnät puhelimen uusia kameraominaisuuksia julkaisuissasi. Haluamme etenkin nähdä millaisia lisäominaisuuksia ne kuvauksiisi tuovat, vai tuovatko? Kuvia ja videoita voit julkaista päiväkirjamaiseen tyyliin koko testauksen ajan. Voit lisätä mukaan myös tekstiä havainnollistamaan ominaisuuksia, tai kertomaan muista huomioistasi puhelinta käyttäessäsi. Kun puhelin kolahtaa luukusta, julkaisethan myös ensifiilistelyt uudesta puhelimestasi! :smileyhappy:


 


Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen. Huomioithan kuitenkin, että pitäessäsi puhelimen itselläsi vastaat veroista ja olet velvollinen ilmoittamaan saamastasi edusta omassa verotuksessasi.


 


Skaba pähkinänkuoressa


 



  1. Voit osallistua kisaan 29.9. kello 23:59 asti

  2. Valitsemme voittajan 1.10. ja ilmoitamme voittajalle voitosta Yhteisön yksityisviestillä


  3. Osallistu kilpailuun lisäämällä yllä mainitun teeman mukainen kuva tämän keskustelun kommenttiosioon. Jos voitat kisan, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja julkaise kuva-ja videomateriaalia matkan varrelta tänne Yhteisöön. Huomioithan, että osallistumalla kilpailuun sitoudut siihen, että pystyt puhelinta testaamaan ja materiaalia julkaisemaan.


  4. Testiaika vko 41-43

  5. Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testin jälkeen.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä kilpailun säännöt, klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta.

  7. Kilpailu on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin kisoihin ja arvontoihin Yhteisössä.


 


Osallistu kilpailuun näin:


 



  • Klikkaa kommenttiosiossa "Vastaa"

  • Kun tekstikenttä ilmestyy ruutuun, paina sen yläpuolella näkyvää "Valokuvat" -painiketta

  • Lataa kuva oman laitteesi tiedostosta

  • Valitse vielä kuvakooksi suuri ja klikkaa "Valmis"


 


Hide content


Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Valokuvauskilpailu: Voita Apple iPhone 11 Pro!



Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.


 


Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 13.9. – 29.9.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona on yksi (1) kappale iPhone 11 Pro 64GB. Palkinnon arvo: 1179€ 


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Kilpailuun osallistuminen


Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voit osallistua lähettämällä itseottamasi teemaa vastaavan valokuvan ennen kisa-ajan umpeutumista. 1 valokuva = 1 osallistuminen. 1 osallistuminen/henkilö.
Jos osallistuja lähettää useamman kuvan kilpailuun, vain viimeisin huomioidaan!


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Voittajan valinta ja palkinnon lunastus


Voittaja valitaan 1.10. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, valitaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaaja sitoutuu siihen, että hän raportoi käyttökokemuksistaan kuva-ja videomateriaalein kahden viikon testijakson (vko 41-43) ajan Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max -keskusteluketjuun.


Testaajan tekemien artikkelien, kuvien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Kilpailun voittaja voi testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Telialle tai pitää sen itsellään, tällöin hän vastaa veroista ja on velvollinen ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 13.09.2019



Onnea kaikille kilpailuun! :smileyhappy:


 


Lue lisää:



174 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20


 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

 

 



 


 


Edit HannaSu: upotettu kuva tekstiin

 

Kunniamerkki +3

Oman puun punaomppu


 


 



 


Edit SannaMKoo: Upotettu kuva suoraan viestiin

Kisu ja ompp

 

Semmoselle kuvalla mukaan

 

Olis siistiä voittaa ja päästä testaamaan! 

Mukana




EDIT katjane:  kuvat upotettu suoraan julkaisuun


Apple chips

 


Apple- eli omenakuva

 

Kunniamerkki +2

Kunniamerkki +2

 

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16


 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

 

 

 

Olisi mahtava voittaa kilpailu, sillä nykyinen Iphone SE vetelee viimeisiään ja uusi puhelin on hankinnassa! Hyvät valokuvausominaisuudet olisi tärkeitä, sillä otan paljon valokuvia!

 

 

Vastaa