Älytv ja MTV


Kunniamerkki +7

Yle Arena ja Ruutu näkyy hyvin. mutta MTV ei aukene FiFinä. Laajakaistan kautta modemilla telkkuun. Verkkoasetukset ok. Verkkomäärityksissä DHcP, signaali ok. Tämä ongelma on akuutti useina iltoina. Joskus toimii ok.Asumme kerrostalossa. Modemi Arris. Ongelma on ainoastaan siinä, että MTV ei aukea punaisesta napista. Uutisklipit ja c moore, ja ohje toimivat. Telkku Philips. Mistä voisi saada ohjetta, kun ollaan jo eläkeiässä, ja tietotaito ei riitä ihan kaikkeen.


3 kommenttia

Kunniamerkki +7

Tänä aamuna toimi hyvin. Voiko olla, että illalla on liikennettä liikaa, mikä haittaa yht muodostumista. Kuitenkin ei koskenut muita kuin  MTV:tä.  Miksi muut toimivat eliAreena ja Ruutu

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +11

Hei @seppojupi oliko nyt kyseessä älytelkkarin MTV sovellus? Oletko kokeillut sen poistamista ja uudelleen asennusta laitteelle?

Kunniamerkki +7

 Kyseessä on Philipsin älytelkku.On outoa, että iltaisin ei sovellus toimi punaisesta napista, mutta kun menin sovelluksiin, ja otin sieltä MTV:n, jonka laitoin suosikkeihin, ja sieltä onnistuu. Käytänkin sitä kautta. Onko tuon punaisen napin kautta tuleva fifi sitten heikompi vai onko se beta versio. Arenena on punaisen kautta Beta-versio, ja on heikompi kuin varsinainen Areena (Philips collection), missä on myös suorat lähetykset. Älytelkku on uusi, joten pitää näköjään selata kaikki, jotta löytää sopivammat sovellukset. Nyt on ok.

Vastaa