Arris digiboxi Technicolor TG799 modeemiin langattomasti

  • 10 May 2022
  • 1 kommentti
  • 18 katselukertaa

Arris digiboxi Technicolor TG799 modeemiin langattomasti ??

Kuinkas onnistuisi ??

Olen kokeillut seuraavat:

Digiboxin hallinnasta (ilman kaapelia siis) saan vastaukseksi network error, siis ei löydä verkkoa.

Tietenkin irrotellut piuhoja sekä modeemista että digiboxista vaan ei ole vaikutusta.

Modeemin hallintankaan en jostain syystä normaalisti pääse 192.168.1.1 kautta.

Kaikki toimii kaapelilla ihan ok, mutta haluan päästä eroon tuosta monen metrin puhelinpiuhasta.

Kiitos jo etukäteen neuvoista !!


1 kommentti

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +9

@evarese  kirjoitti:


Arris digiboxi Technicolor TG799 modeemiin langattomasti ??Kuinkas onnistuisi ??Olen kokeillut seuraavat:Digiboxin hallinnasta (ilman kaapelia siis) saan vastaukseksi network error, siis ei löydä verkkoa.Tietenkin irrotellut piuhoja sekä modeemista että digiboxista vaan ei ole vaikutusta.


Digiboksin pohjassa on tarra, jossa kerrotaan digiboksin tarkempi mallinumero. Onko käytössäsi Arris 4302, Arris 4302w vai Arris 5305? Näistä bokseista Arris 4302 -mallista boksia ei ole mahdollista kytkeä langattomasti. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on tuo vanhin Arris 4302, jossa ei ole langatonta yhteyttä käytettävissä. Jos käytössäsi kuitenkin on jompi kumpi langattomilla yhteyksillä varustetuista bokseista, niin olisi hyvä tarkistaa, että onhan modeemissa langaton yhteys kytkettynä päälle? Technicolor TG 799 laitteita on kaksi: TG 799vac ja TG 799 Xtream, jonka merkkivalot syttyvät palamaan, kun laitten i -painiketta painaa lyhyesti. Mikäli langaton verkko ei ole käytössä, saa sen käyttöön painamalla i-painiketta noin 3 sekuntia. Tämän jälkeen langattoman verkkoyhteyden merkkivalot syttyvät palamaan ja digiboksin yhdistämistä langattomasti voisi kokeilla uudelleen. 
@evarese  kirjoitti:

Modeemin hallintankaan en jostain syystä normaalisti pääse 192.168.1.1 kautta.


Modeemin hallintaan pääset kirjoittamalla osoitekenttään 192.168.1.1, jolloin Technicolorin hallintasivun pitäisi avautua. Jos sivu ei avaudu, voit kokeilla osoitetta 192.168.1.254 , Käyttäjätunnus on Administrator ja se onkin esitäytettynä sivulla. Modeemin pohjasta löytyy Access key, joka on laitteen salasana (Password). Jos hallintasivulle ei pääse kirjautumaan tai se ei avaudu lainkaan, kokeile tehdasasetusten palautus laitteelle resetoimalla se. 

Vastaa