Avoin NAT PC:lle

  • 8 March 2021
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

lte cpe e5186 tuohon malliin on nyt tilattu teidän opengate palvelu mutta portforwarding settingiä ei täältä löydy eikä mitään mikä siihen vastaisi. Eipä taida tähän sitä saada vaikka niin väitetään. Onko niin että taas on tullut *******etuksi telian toimesta? Edit SaJoonas: täsmennetty otsikkoa


1 kommentti


@karipekka1234@  kirjoitti:


lte cpe e5186 tuohon malliin on nyt tilattu teidän opengate palvelu mutta portforwarding settingiä ei täältä löydy eikä mitään mikä siihen vastaisi. Eipä taida tähän sitä saada vaikka niin väitetään. Onko niin että taas on tullut *******etuksi telian toimesta?


Oletko muuttanut APN-osoitteeksi "opengate"? Open Gate eli Telia Yhteyspiste -palvelu vaatii toimiakseen soveltuvan mobiililiittymän ja datapaketin sekä päätelaitteeseen APN-asetukseksi ”opengate”. Palvelun avulla voi käyttää esimerkiksi kaksisuuntaista datayhteyttä, hyödyntää avoimia portteja sekä saada käyttöön valitusta palvelusta riippuen joko vaihtuvan tai kiinteän julkisen IP-osoitteen. Lisätietoa käyttöönotosta löydät asiakastuki-sivustolta.

Vastaa