Cisco EPC3825 lopetti toimimisen...


Elikkä tänä aamuna netti toimi muutaman minuutin ja senjälkeen power, ds ja wireless link valo palaa ja us vilkkuu eikä yhdistä ollenkaan... ei oo reititintä välissä ja piuhalla on koneessa kiinni. apuja? ja samalla jos tän saisi siltaavaksi. Uusin firmware näkyy olevan, mutta puuttuu asetus valita siltaava...

edittiä... muut valot ei pala modeemissa siis ollenkaan.

10 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16
Perus uudelleenkäynnistys paikallaan?
testailtu sekin, eri nettipiuhoilla yms.. ei vaan yhdistä.
Oma kaapeliliittymä samalla Ciscolla teki saamaa pari-kolme viikkoa sitten, laitoin vikailmoituksen Omilta sivuilta, soitettiin 5 min päästä ja käskettiin odottaa 2-3 h, kun liittymä valtuutettiin uudelleen. Neuvottiin mihin Sonera kaupaan modeemi kiikutetaan, jollei auta. Eihän se auttanut, joten Sonera kauppaan, modeemin testaus ja rikkihän se 2 v 2 kk vanha modeemi oli. Uusi modeemi tilaukseen ja lainamodeemi mukaan. Uusi modeemi tuli parin päivän päästä, vaatii vaan sen valtuutuksen joka välissä eli lainamodeemi pitää valtuuttaa pariksi päiväksi ja sitten taas se uusi modeemi. Viimeinen kerta onnistui itse tehden Omilla sivuilla. Modeemin hinnaksi ilmoitettiin 29 € !
Voiskohan JAAKKO vastata kysymykseeni? Netti yllättäen toimii jotenkin.., mutta tuo siltaava tila olis kiva saada toimintaan...
Moi floyd

Ja minähän vastaan! Aikomani piti vastata jo aikaisemmin, mutta pitäähän sitä syömässäkin käydä 🙂 Hyvä homma, että netti toimii nyt. Laitoin tuosta siltausongelmasta pyynnön eteenpäin. Saat vielä kuittauksen tekstiviestitse, kun siltauksen pitäisi taas hoitua modeemin hallinnasta.
Toki, ja juodakkin pitää 🙂 kiitosta!
Ja ongelmat jatkuu... discovaloja alkaa muistuttaa modeemin valojen välkkyminen... ei näin!
Moikka floyd!

Tuosta olikin laitettu asentajalle viestiä että käypi katsomassa mikä siellä linjoissa on vikana. Anna olla modeemissa virrat päällä niin saa asentaja korjata linjat kuntoon.
...no connection...

floyd_ Mikä tilanne tällä hetkellä, toimiiko?

Vastaa