Skip to main content

Facebook ja YouTuben videontoisto eivät toimi


Jostain syystä Facebookiin ei pääse ollenkaan ja YouTubessa tarvii melkein aina päivittää sivua että video alkaa toistumaan. Jos katsoo pidempiä videoita, toistuminen pysähtyy noin 10-15 minuutin kuluttua, ja täytyy taas aloittaa sivun päivitysrumba uudelleen. Myös joidenkin kuvien (esim. video thumbnailit) kestävät usein latautua. Kun videot alkavat vihdoin pelaamaan, 720p ja 1080p toisto toimii hyvin, joten kaistanleveys ei ole ongelma. Molemmat ongelmat esiintyvät Firefoxilla, Chromella ja läppärillä joka on langattomasti yhteydessä samaan modeemiin. Kun koitin Firefoxin Net Consolea, Facebook ja YouTube toistuvasti ei pystynyt ottamaan yhteyttä tiettyihin servereihin (yleensä kuva/video servereihin).

 

Kaikki muut sivut toimivat normaalisti kuten myös Steam, nettipelit ja Spotify.

5 kommenttia

Minulla oli sama ongelma, lähti toimimaan, kun resetoin modeemin, jos sinulla on käytössä myös sama Inteno, kuin minulla tämän sivun alapuolella on ohjeet resetointiin. http://www5.sonera.fi/ohjeet/Inteno_DG301

Kiitos, tuo toimi.


@Wezcu80 kirjoitti:

Minulla oli sama ongelma, lähti toimimaan, kun resetoin modeemin, jos sinulla on käytössä myös sama Inteno, kuin minulla tämän sivun alapuolella on ohjeet resetointiin. http://www5.sonera.fi/ohjeet/Inteno_DG301


 

Joo elikkäs oli tässä tämä ongelma myös eilisestä lähtien. Resetoin tuon saman kyseisen boxin. Auttoi kyllä, mutta vain noin kymmeneksi sekunniksi kunnes ongelma tuli takaisin, että jep. Korjatkaa vehkeenne, teidän päässä se vika on.

Minulla aivan sama ongelma. Netflix ja facebook eivät tahdo aueta ja youtube videot pyörivät jotenkuten muutaman refreshin jälkeen. Muut nettisivut, kuten reddit ja gmail tuntuvat toimivan normaalisti. Modeemin resetoinnin jälkeen huonosti latautuvat sivut latautuivat aluksi, kunnes taas alkoivat pätkimään. Ei kuitenkaan taida olla meidän modeemista tai tietokoneista kyse kun muillakin on sama ongelma?

Käyttäjätaso 2

Eilen oli pieniä ongelmia juurikin näissä videoiden toistossa, mutta tilanne on nyt saatu hallintaan. Tämä ongelmatilanne johtui verkossa tehdyistä päivityksistä ja ongelmaa esiintyi vain joillain asiakkaista. Toivottavasti teilläkin kaikilla homma toimii jälleen normaalisti :)

Vastaa