Finnet-ryhmä investoi valokuituyhteyksiin puoli miljardia euroa

  • 8 October 2020
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Täytyy kyllä antaa rispectit Finnet ryhmälle kun ne sentään investoi valokuituun toisin kuin nämä isommat jotka vain tuputtaa vain mobiilidataa eikä niitä kiinnosta investoida kiinteeseen. Toivottavasti moni siirtyy käyttämään Finnetin valokuitua ja jättää nämä isojen operaattoreiden mobiilidata tuputukset.

 

https://www.finnet.fi/finnet-ryhma-investoi-valokuituyhteyksiin-puoli-miljardia-euroa/


4 kommenttia

Valokuitu on kieltämättä hyvä yhteys tai muutoinkin kiinteät laajakaistat. Kaikille esimerkiksi kuitua ei kuitenkaan ole saatavilla tai halua hankkia sellaista, jolloin mobiiliyhteyksiäkin tarvitaan. Toki hyvät mobiiliyhteyteydet mahdollistavat netin käytön sitten muuallakin kuin kotona. Meillä kuitenkin satsataan myös muuhun kuin pelkästään mobiilidataan eli myös kiinteisiin yhteyksiin menee kyllä paukkuja. Muutama artikkeli aiheeseen liittyen löytyy esimerkiksi Valokuitusen sekä telia.fi-sivujen kautta. Näistä ainakin toinen on hieman vanhempi, mutta antaa kuitenkin kuvaa aiheeseen liittyen. 
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Ja taas lisää hyviä uutisia liittyen vakokuituun. 

 

Laadukkaiden nettiyhteyksien kysyntä kasvoi Suomessa: valokuitufirma palkkaa sata uutta työntekijää

 

https://www.mikrobitti.fi/uutiset/laadukkaiden-nettiyhteyksien-kysynta-kasvoi-suomessa-valokuitufirma-palkkaa-sata-uutta-tyontekijaa/a0ecfb3e-09fb-4c60-8d94-2396cb68fe43

 

Kunniamerkki +12

@Antsa92@  kirjoitti:

Ja taas lisää hyviä uutisia liittyen vakokuituun. 

Laadukkaiden nettiyhteyksien kysyntä kasvoi Suomessa: valokuitufirma palkkaa sata uutta työntekijää


Se on aina hienoa nähdä kun kehitys etenee ja yhteydet oikeasti paranevat. Kenties yhä useampi on alkanut ymmärtää, ettei mobiililaajakaista riitä kotikäytössä. Kuituverkkoihin sijoitettu pääoma myös säilyy pitkään, sanovat että ainakin 50 vuotta eteenpäin!

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

^ Juuri niin. Eikä toi 5G verkkokaan toimi ilman valokuitua niin pitäähän sitä rakentaa. Verkkoa pitää rakentaa kotitalouksiin meille kuluttajille sekä tukiasemille.

Vastaa