Hoasnet ei toimi??

  • 21 July 2020
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei, muutin viikko sitten HOASin asuntoon jossa pitäisi olla käytössä ilmaiseksi Telian hoasnet. Sain ohjeet miten yhdistää hoasnettiin mutta vaikka seuraan ohjeita en ole saanut yhteyttä. Olen kokeillut   yhdistää (kaksi eri) läppäriä ethernet kaapelilla seinään joilloin pitäisi avautua kirjautumissivu hoasnettiin jossa voi tunnistautua. Kirjautumissivu ei kuitenkaan aukea. Olen avannut (muutaman eri) selaimen ja kokeilla mennä osoitteisiin mutta kirjautumissivu ei aukea näinkään. Läppärit tunnistaa kyllä että ethernet kaapeli on kiinni ja toimii mutta kirjautumissivua ei vain kuulu vaikka mitä tekisi.

Ilmesisesti HOAS on vaihtamassa liittymiä osasta asunnoistaan Telialta DNA:lle, mutta meillä on merkattu että DNA liittymä on tulossa vasta ensi kuussa, joten en oikein usko että tämä liittyy siihen mutta sekin voisi olla mahdollista.

Mitä pitäisi tehdä.


1 kommentti

Moi! Kiva, kun löysit Yhteisöön. Suosittelen ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, sieltä saadaan kytkettyä yhteys mahdollisimman nopeasti käyttöön ja samalla saat halutessasi lisänopeuden tilattua. 

Vastaa