Hybridi laajakaistan nopeus on parempi langattomana


Miten voi olla mahdollista ,että kiinteä yhteys on hitaampi kuin saman yhteyden jakama wifi-yhteys?? Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa hieman ja korjattu allekirjoitus. Voit kytkeä profiilin asetuksista käyttöösi automaattisen allekirjoituksen. 


2 kommenttia

Oudolta tuo tietenkin kuulostaa mutta avaatko tilannetta vielä hieman. Eli kokeilet jollakin nopeustestillä että wifistä saat paremmat nopeudet entä verkkokaapelin kautta?

 

Onko tietokoneella käytössä vpn:ää tai muita palveluita jotka voivat nopeuteen vaikuttaa?

Saatko toistettua tuota useammalla laitteella että aina verkkokaapelin kautta toimii hitaammin entä wifillä?

 

Tuohan on teoriassa ainakin täysin mahdollista ja miksei myös käytännössä.

 

Yhteys kotiin Hybridi XL liittymän teoreettinen maksimi on 200Mbps. Sagecomin Hybridireitittimessä on 1G-kiinteäverkkoliitäntä ja 802.11ac WLAN langaton verkkoliitäntä 5GHz taajuusalue tuettuna.

 

Mikäli käytetyssä tietokoneessa, luultavasti kannettava, on 100M kiinteä verkkokortti ja nopea langaton 802.11ac verkkokortti niin kuvattu tilanne on täysin mahdollista. Ei vain kerrottu sitä, että mitkä ne nopeudet ovat milläkin tavalla mitattuna. Maksimissaan 100M hybridiyhteydellä pitäisi tietenkin kiinteä lähiverkkoyhteys olla aina sama tai jopa hiukan parempi kuin langaton wlan-yhteys.

Vastaa