Inteno DG200ac Telia firmware?


Terve, haluaisin poistaa Inteno DG200ac-reitittimestä DNA:n ohjelmiston (DG200AL-WU7U_DNA3.10.7-170407_1554). Reititin toimii nytkin Telian verkossa mutta kotitv ei näy. Osaisiko joku kertoa mistä saan ladattua telian verkkoon soveltuvan ohjemistoversion ko. reittittmeen? Kiitos!


2 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +9

Moikka. Lähtökohtaisesti operaattorin asentaamaa ohjelmistoa ei poisteta, koska modeemit on tarkoitettu toimivaksi osana laajempaa palvelua. Koska kyse on DNA:n ohjelmistosta, en osaa tarkemmin sanoa, miten sen voisi poistaa. Suosittelen kysymänä asiaa DNA:n asiakaspalvelusta, koska laite on mahdollisesti heidän omaisuutta, jos se on aikanaan tullut jonkun palvelun mukana.

Tarkennatko KotiTV:tä vielä, että onko kyse siis DNA:n TV -palvelusta vai meidän Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelusta? Jos kyse on meidän Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelusta, ei sen vaatimaa ohjelmistoa voi asentaa itse, vaan se tulee ainoastaan meidän toimittamassamme palvelureitittimessä.

Ko. reititin on maksettu ja se periytyi minulle. Telian kotitv:tä yritin sillä kokeilla. No harmin paikka ettei sitä voi hyödyntää. :) 

Vastaa