Inteno DG301 AL ja wlan-ongelma

  • 2 November 2016
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Minulla on kyseinen modeemi Soneralta missä on 10.5.1.Q ohjelmisto. Laite on toiminut hyvin vuosia tähän asti kunnes ostin viime viikolla Samsung Galaxy Tab A (6) -tabletin ja yritän liittää sitä wlanniin... Alkuun se ei toiminut lainkaan ja vein sen takaisin liikkeeseen tarkistettavaksi. Se toimi kaupan wlannissa heti ja saatiin asetukset tehtyä. Kotona taas sama juttu - ei toimi. Luin täältä klaanista että voi kokeilla manuaalisesti eri kanavia ja sain lopulta toimimaan eri kanavalla. Ongelmana vain on SE, ettei asetus ole pysyvä, vaan kun sammutan tabletin niin sama leikki alkaa seuraavana päivänä uudelleen... :smileysad: Tätä ei jaksa kun homma on aika työläs, se toimivan kanavan etsiminen. Auttaako ohjelmistopäivitys vai onko tabletissa joku asetusvirhe?


2 kommenttia

Asia sai ratkaisun kun kokeilin toisella modeemilla, (ZyXEL VMG1312-B10D) hyvin toimi ilman kikkailuja. Ilmeisesti Intenosta vain loppui ominaisuudet uuden laitteen kanssa. Suosittelen vaihtoa myös muille jotka tämän saman asian kanssa painiskelee.

Kunniamerkki +14

Näinhän se on, nykyään kun tyyli on että asiakkaalle annetaan kaupan päälle tai hyvin pienellä rahalla joku höpö höpö laite mukaan kun avaa liittymän. Tämä ei koske pelkästään Soneraan. Vielä noin 10-15 vuotta sitten oli tapana että asiakas hankki itse laitteen joka sopii hänen käyttötarkoitukseen, kysyi tarvittaessa neuvoa ammattilaiselta atk liikkeessä. Näinhän voi toki edelleenkin toimia, mutta osaako asiakas enään kun operaattori sen purkin työntää mukaan?

 

Tottahan se on, että noi muutaman kympin laitteet mitä työnnetään niin lelujahan ne ovat ja kaikenlaisia ongelmia voi ilmetä.

Vastaa