Kysymys

Kaapeli-TV:n korvaaminen valokuidulla

  • 18 September 2023
  • 2 kommenttia
  • 334 katselukertaa

Kunniamerkki

Minulla on nykyisin kaapeli-tv, mutta olen tilannut valokuidun ja sitä kautta aion ottaa tv-palvelut. Nykyinen kaapeli on Telian ja tuleva valokuitu tv on Telian. Miten edellisen irtisanominen ja uuteen liittyminen.

Vielä ei ole tietoa milloin kuidun saa.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

En nyt suoraan löytänyt tietoa, mutta yleisesti jos tekniikka on päivittynyt uudempaan saman operaattorin sisällä, on ollut mahdollista vaihtaa yhteyttä toiseen. Kun yhteys on valmiimpi, on Telia todennäköisesti yhteydessä. Vaatii myös jotain muutostöitä asunnossa, nykyinen ktv-coax pois ja yhdistäminen valokuidun mukana tulevaan mediamuuntimeen.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Moi @Vaikeavalinta ja tervetuloa Yhteisöön!

Hienoa kuulla, että olet päivittämässä liittymääsi valokuituun ja aiot ottaa myös TV-palvelut sen kautta. Kun tarkempi aikataulu valmistuu, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluun saadaksesi tarkempia ohjeita irtisanomisesta ja kuituverkkoon liittymisestä. Sitä kautta saat tarkat ja ajankohtaiset tiedot siitä, kuinka voit irtisanoa nykyisen kaapeli-TV-palvelusi ja miten voit siirtyä sujuvasti uuteen valokuituliittymään sekä TV-palveluihin.


@Purnipsi on oikeassa, että tekniikan vaihtuessa voidaan sopimus päivittää vastaamaan uudempaa tekniikkaa. Ja toisena hyvänä vinkkinä nämä asunnon muutostyöt, jotka kannattaa ottaa huomioon tekniikan vaihtuessa.

Vastaa