kiinteän netin hinta

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Siis uusiasiakas saa mukavia alennuksia ainakin ensimmäiseksi vuodeksi. Vanhat ei mitään. Olen ollut jo yli 10v nettiasiakas ja puhelin 1997 vuodesta Soneralla.
Nyt netti liittymä kiinteä 8m ASDL ja nettitikku ilmainen (jolla en tee mitään ei käyttöä) 29.90 kk maksu mennyt vuosia. Ensikeväänä katkeaa vanha soppari. Monet kyselleet / ihmetelleet tarjous hinnoittelua uusien ja vanhojen välillä VUOSIA ollut eikä muutosta tapahdu? Ikävä kyllä rivitalon keskuksessa Soneran vehkeet eli ei vaihtoehtoa sama kaapelissa.

Tikkua kokeillut sisällä pihalla yms 5-6m max vaikka uusi tukiasema tuli koulutuskeskuksen katolle syksyllä 2013 sellainen 2 metrin tynkä tolppa talojen välissä?(etäisyys siitä meille n.600m linnutietä yksi talo välissä)

Kokeilin koulun pihalla johan tuli 5 tolppaa. Eli tikulla hidas nopeus 3G

4 kommenttia

Hei tikkakei!

Tokihan meillä vanhoja asiakkaita muistetaan :) Onhan sinulla yhteystiedot ja luvat kunnossa, jotta saadaan sinua lähestyä? Kannattaa ensihätään käydä ne hoitamassa Omilla Sivuilla.
Kun sopimus lähenee loppuaan, on mahdollista saada uusi tarjous. Jollei meiltä siihen mennessä olla jo soiteltu tai muutoin lähestytty, hihkaisethan, niin katsotaan joku loistotarjous liittymälle :)
Mukavaa talvenjatkoa sinne!
Soneralta saa, kun pyytää. Laskunsa maksava hiljainen asiakas on Soneran kannalta kultakaivos, kun hintaa pumpataan ylös ja kaikesta muistetaan laskulla.

Juu, se on kumma että samalla seudulla uusi asiakas saa ensimmäisen vuoden 100/5 kaapelin 19,95 ja viime sopimuksen uusimisen yhteydessä oli kauhean vaikea saada se hinta edes 29,95 tasolle.
Tännekin saa laittaa vanhalle asikkaalle tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä - automaatin pukkaamat tarjoukset kun ei sellaisia oikein ole.
Hei sevk ja jiiwee !

Markkinointiluvat kannattaa käydä klikkailemassa Omilla Sivuilla kuntoon, kuten Niinamari tuossa neuvoi. Lähettelemme sitten sähköpostilla tarjouksia ja muistuttelemme hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä uuden jatkolla. :)
Palvelupyyntö kannattaa käydä laittamassa Omilla Sivuilla, niin me soittelemme - ja eiköhän sitä myöden sitten saada hommat ja paketit kohdilleen! :)

Vastaa