Kiinteän netin omistussuhteen muutos

  • 26 February 2015
  • 5 kommenttia
  • 40 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia

Terve.

 

Eli kuten aihe kentässäkin lukee, mikäs se nykyään on helpoin tapa muuttaa kiinteän netin omistussuhde? Liittymä on henkilön nimissä joka ei ole tässä taloudessa asustanut moneen vuoteen, mutta jostain syystä ei aikoinaan voinut omistajaa vaihtaa.

 

Matkapuhelin liittymän omistussuhteen muutos sivulla mainittiin ettei muutosta voi tehdä jos liittymä on määräaikainen, vastaavaa sivua en löytänyt nettiyhteyttä koskien. Onko sama homma myös nettiliittymissä?

 

Voiko omistussuhdetta siis muuttaa kun liittymä on määräaikainen vielä syyskuuhun saakka.


5 kommenttia

Moikka ja tervetuloa Klaaniin! :)


 


Joo elikkäs, helpoin tapa hoitaa omistussuhteenmuutos on se, että nykyinen omistaja on yhteydessä meihinpäin ja ilmoittaa suostumuksensa omistussuhteenmuutokseen. Yhteydenotto onnistuu esimerkiksi Omien Sivujen kautta vaikkapa Chatissa (kysy meiltä). :)


 


Tämän jälkeen tuleva omistaja on yhteydessä asiakaspalveluumme, jolloin katsotaan paketit ja palvelut kuntoon ja hoidetaan homma kotiin. Eli tuossa laajakaistan omistussuhteenmuutoksen myötä tehdään siis uusi määräaikainen sopimus, elikkä se ei haittaa jos siellä on taustalla vanhaa määristä jäljellä.


 


Toivottavasti saat asian hoidettua näillä eväin! :)

Ok, kiitti. Eiköhän se onnistu.

Chatissa miekkonen sanoi että liittymä pitää sulkea ja maksaa syksyyn asti samantien jos sen haluaa siirtää. Ei kiitos.

Onkohan nyt tullut jotain väärinkäsitystä meidän Chattilaiselle. Liittymän määräaikaisuus ei estä omistussuhteen muutosta, jos uusi omistaja tekee määräaikaisen sopimuksen.


Tämä tilannehan täytyy selvittää. Laitatko viestiä meille tuonne Facebookin privaan, tai soita Asiakaspalvelun numeroon 020017000, niin katsotaan vielä uudemman kerran tätä.

Okei, koitetaan selvittää.

Vastaa