kuitu ja langaton nopeudet

  • 16 December 2021
  • 1 kommentti
  • 5 katselukertaa

Meillä on kuitu l !00M, ethernet yhteys toimii ok, mutta langaton (wifi) ilmoitaa silloin tällöin: ei internet yhteyttä. Signaali näkyy silti, vain internet katoaa. (hetken kuluttua ilmoitus internet yhteytesi palautettii)

Mikä on asetettu nopeus wifiin, testi nättää pc:llä  wifi 30-40/5, samsung puhelimella 15-20 samsung tabletilla 14/1 pc ethernetillä 90/20 siis samaan aikaan. (perättäin mitattuna) langaton 4g on jo kytketty telian toimesta pois käytöstä.

onko hyviä arvauksia mitä tulisi tehdä, Olen Aspan pyynnöstä katkonut sähköjä tuolta reitittemeltä useaman kerran, mutta ei auta. Liitymän haltijalla on ipad, ja häkin joutuu käyttämään mobiiliverkkoa(4g) etätyössään, koska wifi ei pysy päällä riitävästi (Facetime tai teams). 4gssä kuvan ja yhteyden laatu on heikko, tosin riippuen ajankohdasta.

terveisin h


1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

@Han31ll ennen kuin lähdetään tarkemmin tutkailemaan, niin varmistelen vielä onko kyse yritysliittymästä? Sillä kysyn, kun keskustelunavaus on täällä Yhteisön Yrityksille-osiossa. Osataan sitten delegoida asiaa sen mukaan eteenpäin😁>


 


EDIT: siirretty Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelun ketjusta 

Vastaa