Kysymys

Laajakaistan käyttöönotto - kirjautumissivu

  • 20 February 2024
  • 1 kommentti
  • 98 katselukertaa

Kunniamerkki

Onkohan täällä joku törmännyt seuraavaan. Taloyhtiössä on netti, joka pitäisi pystyä aktivoimaan kirjautumissivun kautta. Netti on kylläkin nyt puhelimitse kytketty päälle, mutta tämä kirjautumisikkuna sitkeästi pomppaa näytölle. Siinä taas en pääse eteenpäin, kun antaa kuvanmukaisen herjan - virukset myös tarkistettu. Ihan sama millä laitteella testaan. Yhteys reitittimen kautta, suoraan seinästä en pysty testaamaan._____
Muokkaus AaTanja: muokattu otsikkoa - typo.


1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Hei @Korpikarhu  ja tervetuloa keskustelemaan Telia Yhteisöön!

Onkohan täällä joku törmännyt seuraavaan. Taloyhtiössä on netti, joka pitäisi pystyä aktivoimaan kirjautumissivun kautta. Netti on kylläkin nyt puhelimitse kytketty päälle, mutta tämä kirjautumisikkuna sitkeästi pomppaa näytölle. Siinä taas en pääse eteenpäin, kun antaa kuvanmukaisen herjan - virukset myös tarkistettu. Ihan sama millä laitteella testaan. Yhteys reitittimen kautta, suoraan seinästä en pysty testaamaan.

Näyttää siltä. että jotain on vialla jossain kohtaa yhteyttä. Itse et pysty tätä häiriötä korjaamaan emmekä mekään täältä Yhteisön kautta pysty auttamaan muuten kuin toteamalla, että liittymästäsi tulisi tehdä vikailmoitus asiakaspalvelumme kautta. 

Vastaa