Skip to main content

Laajakaistan kotisivut

  • 22 July 2015
  • 1 kommentti
  • 9 katselukertaa

Hei

 

Minulla on asunnossani taloyhtiön puolesta Sonera Laajakaista Valokuitu -nettiliittymä. Omilla Sivuilla on merkintä, että palveluun kuuluu 25 MB kotisivutilaa. Harrastelen pienimuotoista (web-)ohjelmointia R-ohjelmointikielellä, ja olenkin miettinyt voisinko tehdä myös omat kotisivuni sillä. Haluaisinkin mielenkiinnostani kysyä että onko Soneran tarjoamilla kotisivuilla mahdollista ajaa tätä R-kielen Shiny Server -ajoympäristöä? Se on avoimen lähdekoodin sovelluskehys web-kehitykseen.

 

shiny.rstudio.com

 

 

1 kommentti

Käyttäjätaso 5

Et voi ajaa tätä Soneran kotisivutilalla..  Tämä on mainittu aika selkeästä täälä: http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/ohjeet/Yleista-kotisivuista?id=11d1ed73-f168-47de-a573-571be38eeb30


 


Kaikki selaimen puolella mutta  jos ajetaan palvelinpuolella niin ei ole mahdollista. Voit tehdä oman kehitysympäristön jossa ajaa tälläistä sovellusta. Omat kehitysympäristöt eivät ole kovinkaan kalliita. 


 


Kun kyseessä ilmainen palvelu niin sen eteen ei yleensä asennella mitä asiakas haluaa. 


 


Itse harrastan myös webohjelmointia ja palvelinten konfigurointeja joten itselläni on ihan kunnon palvelin. Voit hankkia itsellesi vaikka virtuaalipalvelimen jolla ajaa tälläistä ympäristöä. Yleensä ei tueta kuin PHP:tä ja MySQL tietokantaa. Myös on Windows toteutuksena ASP.NET. Virtuaalipalvelimet ovat todella edullisia, Suomessa 10€ alkaen, ulkomailla paljon halvempia. 


 


Jos palvelinpuoli ei ole niin tuttu niin Webhotelli ja kysellä palveluntarjoajalta että onkos mahdollista. 


 


Esimerkiksi Webhotellipalvelusta: https://woima.fi/webhotelli

Vastaa