Lankaverkon keskuskoppi

  • 22 February 2015
  • 2 kommenttia
  • 9 katselukertaa

Hei, mitä tapahtunee poistettavan lankaverkon keskukselle, ja nimenomaan sille keskuskopille. Olisi kiinnostusta kylän keskuskopin jäädessä pois käytöstä hankkia se 'uusiokäyttöön' itselle. Kykyä, taidot ja tarve ovat, toimenpiteet ja yhteydenottoväylä puuttuu.

T: HeiHaloo


2 kommenttia

Moikka @VeijoEnsio ja tervetuloa Klaaniin!


 


Tässä voisi tehdä sillätavalla, että pirauttelet asian tiimoilta meille päin, jotta saadaan tarvittavat tiedot kasaan. saadaan asiaa näin etenemään ja päästään selvittämään onko kyseinen mahdollista, ja mikä kyseisen kopin kohtalo tulee olemaan.


Täällä Klaanissa kun emme käsittele esimerkiksi asiakastietoja, tai muita tunnistavia infoja, niin emme oikein pääse eteenpäin.


 


Meille voit pirautella vikapuolelle arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-16.30. Jos sulla on meiltä jokin liittymä, Omien Sivujen kautta on mahdollista lähettää palvelupyyntö.


 


Kiinnostuksesta voisin kuitenkin kysyä vielä, että mitä meinaat kopilla tehdä, mikäli tuo on mahdollista saada ns. uusiokäyttöön? :)

Heippa

Jalasmökiksi se tulisi perämetsän lohkolle eväiden syöntipaikaksi ja metsänhoitovälineiden säilytyspaikaksi sateelta suojaan.

T:  HeiHaloo

Vastaa