Nat type 1

  • 19 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 118 katselukertaa

Moi!

 

Tuli vaihdettua kaapelista valokuituun kun se kerta on niin ylivoimainen.

 

PS3:ssa nat type kuitenkin muuttui Nat Type Openista Nat Type 1:seen. Homman pystyy hoitamaan silmät kiinni kaikissa muissa modeemeissä paitsi teidän lähettämässä Zyxelissä. About vuosi käytön jälkeen tämä loistava Zyxelin modeemi sitten sanoi sopimuksensa irti ja lakkasi toimimasta.

 

Näin ollen kysymykseni on seuraava: Miksi minulla ei ole Nat Type open kun valokuituliittymä on kytketty suoraan seinästä pleikkaan ja mitä on tehtävä jotta se muuttuisi Nat Type openiksi??

 

 


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Moro moro,

Meidän teknisen puolen Asiantuntijat ovat täällä taas seuraavan kerran tulevana maanantaina. Sitä ennen niin tietäisikö joku muu vastauksen tuohon probleemaan?

Sellainen vaihtoehto voisi olla - jos et pysty odottelamaan maanantaille eikä kukaan muukaan pysty täällä auttamaan - että jos rimpautat huomenna meidän vikapalveluun nrossa 0206 90101? Huom, voi olla että he eivät neuvo sen pleikkarin asetuksien kanssa mutta jos kyse on jostain liittymän määrityksistä meidän taholla niin näissä he pystyvät auttamaan.

Jos rimpautat sinne niin kerrothan myös täällä että miten meni ja miten homma ratkesi? 🙂

En oikein vielä ole päässyt leikkimään NATin takia ton PS3 kanssa... mutta Googlesta löytyy kaikenlaista. Mikä on tarkka Zyxelin mallisi niin voisin paremmin auttaa...

 

Lähtökohtaisesti täältä löytyi asetuksia: http://www.bungie.net/en/Help/Article/11931

Nopsaa toimintaa, kiitos siitä!

 

Zyxel, model number NBG-419N v2

SSID:ZyXELDF1E08

Mutta kuten sanoin vehje on hajonnut, joten mietin voiko sen nat type openin saada jos piuha on suoraan seinästä pleikkaan? Näin se toimi silloin kaapeliliittymän kanssa.

 

Minulla muutama peli jossa nat type 1 on naurettavan huono nat type openiin verrattuna... Pelejä ei yksinkertaisesti pysty pelata.

 

Morjesta!

 

Kun tuo PS3 on suoraan seinän pistokkeessa kiinni ilman reititintä niin silloin välissä ei ole mitään NATtia tai palomuuria. Tällöin laite on suoraan netissä ja saa verkosta julkisen IP:n. Käsittääkseni tuo pleikkarin ilmoittama NAT type 1 on sama kuin Open. Myös valmistajan sivuilta löytyi tietoa:

 

Type 1: Connected directly to the Internet
Type 2: Connected to the Internet via a router
Type 3: Connected to the Internet via a router

Vastaa