Skip to main content

Netti ei toimi.. punainen valo modeemissa Thomson


Mitäs tässä nyt pitäis tehä kun netti ei ole toiminut päivään? Näyttää vain punaista valoa internetin kohdalla. Kyseinen modeemi joka käytössä = Thomson TG789vn

5 kommenttia

Vieläkö sama ongelma vaivaa? Ihan ensimmäiseksi sammuta laitteesta kokonaan virrat, ja testaa lähteekö uudelleenkäynnistämisen jälkeen toimimaan.


Jos ei, sivuillamme on ohjeita, minkälaisia kotikonsteja sinun kannattaa tällaisessa tilanteessa vielä tehdä. Jos yhteys ei edelleenkään ala muodostua, tee vikailmoitus meille päin. Tarkistellaan ettei linjassa ole hämminkiä.

Täälläkin palanut punainen valo statuksen kohdalla tiistaista asti (osoite Asiakkaankatu 4) korjaustöiden jäljiltä. Vikailmoitus tehty keskiviikkona ja mitään muuta informaatiota ei ole sen jälkeen kuulunut kuin keskiviikkona tullut viesti, että "asiasta ilmoitettu työn suorittajalle, ilmoitamme kun vika on korjattu". Olisi varmaan ihan ok edes informoida että kauanko tässä korjaustyössä mahdollisesti kuluu aikaa?

@Mattituomas Totta, ikävä odotella kun ei tiedä, milloin tilanne korjaantuu. Tässä ei selkeästi ole ollut tarkkaa tietoa antaa, ja sen vuoksi viestissä ei ole voitu kertoa päättymispäivää. Mikä tilanne tällä hetkellä, vieläkö antaa punaista valoa?

Kyllä. Ei muutoksia tilanteessa.

No johan nyt!


Jos ei tämän päivän aikana tule mitään uutta infoa, vikailmoituksesta ja korjausaikataulusta voisi kysäistä lisätietoja vaikka Facebookin kautta privaviestillä meidän teknisen puolen kaverilta.

Vastaa