Netti katkeilee jatkuvasti.

  • 3 March 2015
  • 6 kommenttia
  • 282 katselukertaa

Hei. viimeisen kahden kuukauden aikana yhteys on pätkinyt joka päivä n. 10 sekunnin - 1 tunnin välein jatkuvasti, tätä siis jatkuu koko päivän, yhteys on 8/1 meganen ja kaikki kusee. Olisi kiva jos tähän kyseiseen keskusteluun liittyisi sonerankin väkeä joilta voisi saada vastausta.


6 kommenttia

huomenta! Oliko sulla kone kiinni kaapelilla modeemissa vai käytätkö wlania? Jos käytät wlania niin oletko testannut kaapelin kanssa? Pätkiminen yleensä johtuu joko modeemista, linjoista tai puhelinkaapelista mikä menee modeemilta pistokkeelle. Esim. Pitkä puhelinkaapeli voi aiheuttaa yhteyden hidastumista ja pätkmistä eli kannattaa kytkeä modeemi mahdollisimman lyhyellä puhelinkaapelilla seinään. Jos edellä mainituista ei ole apua niin kannattaa testata vielä toisella modeemilla niin saa rajattua vikaa pois omista laitteista. Jos toisella modeemillakin pätkii niin vikailmoitusta vain tekemään jotta pääsevät verkonhallinnassa korjaamaan vikaa pois. Vikailmoituksen voi tehdä soittamalla vikapalveluun 020 690101 tai sonera.fi omien sivujen kautta.

W-lan ja kaapeli testattu, molemmilla on ongelmia, puhelinkaapeleita testattu 5 eri pituutta, testattu jo kolmella modeemilla, kaikilla samaa vikaa ollut. tässäpä nyt soitellaan ja jonotellaan.

@metspo Selvisikö homma?

MiaSL: Ei selvinnyt kun eivät tuolla asiakaspalvelussa osaa sano mitään soneran verkon rakeenteesta ja mitä sielä tapahtuu. Laitettiin menemään vikailmoitusta, oli sielä kuulemma jotain muitakin packet loss ilmotuksia tehtynä ja sitten kait juuri joku seppo tulee käymään ja laskuttaa satasen jos siltä tuntuu.

Hyvä että vikailmoitus on nyt tehty, saadaan asiaa tutkittua. Ja jos omat laitteet on jo tutkittu ja todettu toimiviksi, ei mitään yllätyssatasiakaan joudu makselemaan :smileyhappy:

Eipä kait, toivottavasti.. laitoin itse vähän seurantaa pystyyn ja tosi hyvältä näyttää näin ilta kymmeneltä..

Vastaa