Netti väliaikaiseen asuntoon

  • 22 August 2022
  • 5 kommenttia
  • 20 katselukertaa

Hei Telian yhteisö,

 

Onko Telialta mahdollista saada väliaikaista, eli 2-4 kk mittaista laajakaistasopimusta kerrostaloasuntoon Helsingin keskustassa? Asunto on menossa tämän jälkeen remonttiin ja muutan pois. Kiitos


5 kommenttia

Käyttäjätaso 1

@Jope123  kirjoitti:

Hei Telian yhteisö,


 


Onko Telialta mahdollista saada väliaikaista, eli 2-4 kk mittaista laajakaistasopimusta kerrostaloasuntoon Helsingin keskustassa? Asunto on menossa tämän jälkeen remonttiin ja muutan pois. Kiitos
Moikka @Jope123 ja tervetuloa Yhteisöön! Onko etsinnässä siis kiinteä laajakaista vai voisiko mobiililaajakaista olla myös vaihtoehtona? Meiltä löytyy niin 4G-mobiililaajakaistoja kuin 5G-mobiililaajakaistoja verkkokaupastamme ja esimerkiksi liittymä on mahdollista tilata toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Eli voit laittaa liittymän irtisanoutumaan halutessasi ja irtisanomisessa noudatetaan 14 päivän irtisanomisaikaa, jonka jälkeen liittymä sulkeutuu. Löytyykö sinulta muuten jo entuudestaan mobiilireititintä? Tietty kannattaa vielä tsekata omalla kotiosoitteellasi meidän saatavuustyökalusta, että millaista laajakaistaliittymää tarjoamme juuri sinun osoitteeseen. Eli saisiko osoitteeseesi esimerkiksi kiinteän laajakaistaliittymän.

Moikka Jesse,

 

Kiitos vastauksesta. Etsisin siis kiinteää laajakaistaa.

Onko siis kiinteä laajakaista mahdollista saada myös toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella?

Jostain syystä tuo saatavuustyökalu ei tunnistanut osoitettani.

Käyttäjätaso 1

Jes aivan! Joissakin tilanteissa uusi kiinteä laajakaista on mahdollista saada myös toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi taloyhtiölaajakaistat. Harmi ettei tuo saatavuustyökalu nyt tunnistanut osoitettasi. Onko sinulla asiakkuutta meillä tai oletko joskus ollut asiakkaanamme, että voisit esimerkiksi kirjautua Minun Teliaan ja avata chat-yhteyden meidän asiakaspalveluun, josta sitten päästäisiin tarkemmin katsomaan tuota, että miksi saatavuustyökalu ei ole tunnistanut osoitettasi ja samalla tsekkaamaan se, että millaista laajakaistaa tarjoamme sinun osoitteeseen.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@Jope123, sijaitseeko tontti risteyksessä? Esimerkiksi Soneran vanha tila Elimäenkatu 2:ssa on myös Sturenkatu 16 ja Teollisuuskatu 9.

 

Jos tontti on risteyksessä, saatavuushakua kannattaa kokeilla kaikilla tontin eri osoitteilla. Parhaiten katunumerot selviävät yleensä kuntien omista karttapalveluista, kuten esimerkiksi Helsingin kartta, Lahden ja Hollolan kartat, Sipoon kartta, Tampereen kartta. Oletustasolla kaikki katunumerot eivät välttämättä näy, joten ota näkyville joku tarkempi karttataso, kuten esimerkiksi kiinteistökartta, osoitteet, katuosoitteet tai maastokartta.

 

Toistaiseksi voimassa olevien ja määräaikaisten sopimusten saatavuus on osoitekohtaista. Jos osoitetta ei löydy saatavuushausta, kysy asiaa asiakaspalvelusta vaikka lähettämällä viesti, jos olet jo ennestään Telian asiakas muun palvelun kautta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Kansalaisen Karttapaikan taustakartta https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/ ja kerrokset, taustakartta, auttaa monesti löytämään talojen numerot.  Ja löytyy myös vasemmasta sivusta työkaluna "näytä lähin osoite" työkalu, 

 

Vastaa