Open Gate ei toimi - käytössä DYNDNS

  • 18 February 2020
  • 1 kommentti
  • 8 katselukertaa

Minulla kaksi opengate palvelua. Homma lakkasi toimimasta molemmissa jo kauan sitten. Nyt tuli pakottava tarve. Modeemi 4g Huawei B525.Neuvoja tarvitaan. APN on asetettu opengate. Käytän DYNDNS palvelua.

Edit SaJoonas: Muokattu otsikkoa


1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

@Woldemortiari@  kirjoitti:

Minulla kaksi opengate palvelua. Homma lakkasi toimimasta molemmissa jo kauan sitten. Nyt tuli pakottava tarve. Modeemi 4g Huawei B525.

Neuvoja tarvitaan. APN on asetettu opengate. Käytän DYNDNS palvelua.


miten sinulla on kaksi opengate palvelua, onko sinulla kaksi sim-korttia. virallinen nimi on yhteyspiste, josta on kaksi versioita, perus ja plus. maksatko kahdesta yhteyspisteestä.

 

aloitusviesti on jokseenkin epäselvä. mikä tarkemmin ei toimi mitä yrität tehdä ja myös otatko yhteyttä sisältä vai ulkoa. todennäköisesti liittyy joihinkin porttinumeroihin mutta niitäkään ei ole mainittu.

 

siispä annan jotain yleistä. dyndns palvelulla voidaan joku domain kääntää ip-numeroon, ja lisänä on jokin päivitys-ominaisuus. toimiiko päivitysominaisuus? onko domain ajan tasalla muutenkaan? saatko suoralla ip-numerolla yhteyttä?

 

johtuen miten nat on rakennettu useimmissa reitittimissä niin sisäverkossa ei toimi julkinen ip-numero. täten ei myöskään toimi dns-nimikään. silloin täytyy testata ulkopuolelta tai lähiverkon ip-numerolla.

Vastaa