Skip to main content

minulla on Thomson TG789vn

Software Version:10.5.1.Q

olen siihen avata portteja mennyt sieltä avannut portit mutta kun käyn tuolla sanoo portti ei ole auki eikä bmz ole tässä mallis, ja on myös noip.me toi dynamic se toimii mutta portit ei vaan aukee millään ja on dysfasia pahoittelen jos ei saa selvää

http://www.canyouseeme.org/

Varmista että portti on auki sisäverkossa myöskin. Eli kun ohjaat työasemalle / muulle laitteelle niin katso että se toimii varmasti kunnolla. 


cmd telnet vai mistä

Testaa että portti on auki sisäverkossa...



 



telnet tip] ]portti]



 



Esimerkiksi näin voi kokeilla... Jos portti on kiinni sisäverkossa, ei porttitesti näytä sen olevan auki. Lisäksi varmista että olet avannut TCP / UDP tai TCP ja UDP protokolissa... Tuo porttitesti testaa vain TCP portteja.


sitä yritin jo yhteyttä ei voitu muodostaa isäntään

Sitten sinulla ei sisäverkossa toimi tai sitten yrität avata UDP porttia. 



 



Mitä porttia olet avaamassa ja mihin niin tietäisi miten auttaisi parhaiten?


niitä on aika paljon  cmd saan tälläisen ja on windows 10 ja telnet ip yhteyttä ei voitu muodostaa isäntään portissa 23: yhteyden muodostaminen epäonnistui


No onko sulla Telnet server käytössä? Jos sinulla ei ole ymmärtämisiä porttiohjauksien kanssa suosittelen jättämään tekemättä. Lisäksi jos ei ole tarvetta niin eipä kannata. Portti 23 ei kuitenkaan kannata koskaan avata ulkoverkkoon.


ei se edes näy tietokoneen hallintassa telnet ei ole siellä ollenkaan.


Vastaa