Soneran sahkopostin huono toimivuus espanjassa ja thaimaassa

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Pystyn lahettamaan vain 1-2 lyhytta (ei liitteita) sahkopostiviestia paivassa sahkopostistani Siis ...@pp.inet.fi. Tulee ilmoitus: too much traffic from this IP address. Please try again later.
Tama tapahtui Espanjassa noin 4 viikkoa sitten ja nyt noin 4 paivan ajan thaimaassa. Olen vaihtanut sijaintia ja konetta. Nyt 2 eri konetta kaapeliyhteydella ja sama ongelma. Ei siis tunnu olevan paikasta tai laitteesta kiinni. Tilanne sotkee pahasti asoiden hoidon.
Mista on kysymys? Asialla on kiire.
Olli Juvonen

3 kommenttia

Miten otat yhteyttä postiohjelmalla? Suosittelen että käytät imaps yhteyttä. Eli ssl -salattua imap -yhteyttä. http://www5.sonera.fi/ohjeet/Outlook/Ti ... kset_(IMAP).

Vaihtoehtoinen ratkaisu on käyttää lähtevään postiin paikallista smtp -konetta. Eli verkko-operaattorisi lähtevää postikonetta. Tätä tuo kuitenkin ulkomailla omat riskinsä, joten suosittelen tuota imaps -ratkaisua. Käsittääkseni oletuksena kaikki suomalaiset operaattorit ovat estäneet lähtevän postin koneissa salaamattomat yhteydet oman verkonsa ulkopuolelta ja siksi olet törmännyt ongelmiin.
I have to share this great information with each other again.
Moi juvool-3

Aika outoa, että saat ainoastaan muutaman viestin lähtemään päivän aikana. Soneran sähköpostissa on rajoituksia ulkomailta käytettäessä, jotka ovat maakohtaisia ja rajoitus voi olla esim 1 viesti peri 10 minuuttia. Lisäksi on "hidastuksia", kun riittävä viestinopeus saavutetaan, ja hidastusta tulee sitä enemmän mitä enemmän yritetään viestejä puskea läpi. Esim. 5 ensimmäisen viestin jälkeen alkaa tulla jo viivettä.

Vastaa