Skip to main content

Moi! Miten saan irtisanottua soneran nettisopimukset heti? En tarvitse niitä kun puhelimen netti riittää. Terv. Miika Loponen

Tervehdys @Miiggis6,



 



Tässä etsimäsi vastaus...



 









Liittymän irtisanominen





Ohjeita matkapuhelinliittymän irtisanomiseksi



 



Harkitsetko Soneran liittymän irtisanomista?



Jos harkitset Soneran liittymäsi irtisanomista, annathan meidän tarkistaa, että käytössäsi on varmasti sinulle sopivimmat liittymät ja palvelut.



 



Soittamalla asiakaspalveluumme 0200 1 7000, käymällä lähimmässä Sonera Kaupassa tai jättämällä palvelupyyntölomakkeen Omilta Sivuilta varmistamme, että palvelusi ovat ajan tasalla sinun tarpeitasi ajatellen.



 



Jos olet siirtämässä liittymääsi toiselle operaattorille, Soneran liittymää ei saa irtisanoa ennen siirtoa. Soittamalla asiakaspalveluumme 0200 1 7000 tai käymällä lähimmässä Sonera Kaupassa voimme tarkistaa onko liittymässäsi määräaikaisia sopimuksia, sekä hoitaa samalla liittymäasiasi yhdessä kuntoon.



 



Mikäli liittymässäsi on määräaikainen sopimus tai maksat puhelimestasi kuukausittain (12 kk;n tai 24 kk;n ajan) erillisen summan liittymäsi yhteydessä ja haluat vaihtaa operaattoria kesken sopimuskauden, tulee sinun hoitaa jäljellä olevat maksut kerralla ennen siirtymistäsi.



 



Tiesithän, että voit hallinnoida liittymiä sekä tehdä muutoksia liittymäsi palveluihin Soneran Omilla Sivuilla








Vastaa