Taloyhtiölaajakaista ja piuhat sekaisin

  • 23 January 2019
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Moi. Kyselin yhteisöltä taannoin apua, kun en saanut nettiä toimimaan. Ongelma oli sähkökaapissa, jossa edellinen asukas oli tehnyt pahojaan. Kiitos kaikille auttaneille, jotka olivat sitä mieltä että kytkennät väärin, niinhän ne olivat. Edellinen asukas oli repinyt piuhoja irti ja isännöitsijän lähettämä jamppa kävi ne "korjaamassa". Isännöitsijä ei millään uskonut että kytkennöissä edelleen häikkää vaan epäili taitojani käyttää reititintä. Lopulta lähetti miehen, joka teki yli tunnin töitä ja sai homman toimimaan. Edellinen korjaaja oli sössinyt kytkentöjen kanssa ja tehnyt seinärasiallekin jotain. Joten iso kiitos teille! Samalla tuli vaihdettua kaapelit uusiin!Edit NikoNo: Poistettu viestistä nimi. Halutessa allekirjoituksen voi lisäillä oman profiilin kautta.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@Jyrkikameli@  kirjoitti:

Moi. Kyselin yhteisöltä taannoin apua, kun en saanut nettiä toimimaan. Ongelma oli sähkökaapissa, jossa edellinen asukas oli tehnyt pahojaan. Kiitos kaikille auttaneille, jotka olivat sitä mieltä että kytkennät väärin, niinhän ne olivat. Edellinen asukas oli repinyt piuhoja irti ja isännöitsijän lähettämä jamppa kävi ne "korjaamassa". Isännöitsijä ei millään uskonut että kytkennöissä edelleen häikkää vaan epäili taitojani käyttää reititintä. Lopulta lähetti miehen, joka teki yli tunnin töitä ja sai homman toimimaan. Edellinen korjaaja oli sössinyt kytkentöjen kanssa ja tehnyt seinärasiallekin jotain. Joten iso kiitos teille! Samalla tuli vaihdettua kaapelit uusiin!


Jykä 
Mahtavaa että yhteisön neuvoista oli apua. Siellä on näemmä ollutkin melkoinen operaatio että netti on saatu taas pelaamaan. Jatkossakin jos joku homma askarruttaa niin kysymystä vain tänne päin. Täällä on iso joukko fiksuja tyyppejä jotka jeesaavat oikein mielellään :smileyhappy: Kiitokset vielä sinulle näistä "kiitoksista"! 

Vastaa