Taloyhtiön nettiyhteys ei toimi


Elikkäs, kyseessä vuokrakämppään kuuluva taloyhtiön(?) netti telialta. Nyt netti lopetti toimintansa, telia.fi sivulle pääsee, muualle ei. DNS ohjaa kaikki osoitteet (paitsi telia.fi) ip-osoitteeseen: 194.251.244.242. Myöskään ping ei kulje muihin IP osoitteisiin. Reitittimenä thomson TG789vn. resetointi ei auttanut. Reitittimen asetussivun mukaan yhteys internettiin on kaikilta osin kunnossa

EDIT katjane: Otsikkoa muokattu


4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Telian netti ei toimi tilaamatta. Tilanne lienee, että edellisen asukkaan liittymä meni kiinni ja nyt nettiliittymää ei sitten enää ole.

 

Jos sinulla on joku muu toimiva internet-yhteys ja verkkopankkitunnukset käytettävissäsi, voit tilata nettiyhteyden Telian www-sivuilta. Muussa tapauksessa ota yhteys asiakaspalveluun.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Telian netti ei toimi tilaamatta. Nyt on todennäköisesti käynyt niin, että edellisen asukkaan netti on sulkeutunut, eikä huoneistossa ole mitään nettiyhteyttä.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Mikäli sinulla on joku toimiva nettiyhteys ja verkkopankkitunnukset, käy tilaamassa netti Telian www-sivuilta.

 

Muussa tapauksessa ota yhteys asiakaspalveluun.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Mikäli sinulla on joku toimiva nettiyhteys ja verkkopankkitunnukset, käy tilaamassa netti Telian www-sivuilta. Muussa tapauksessa ota yhteys asiakaspalveluun.

Vastaa