Tcw 770 pingi ja yhdistämis ongelmat.


Noin kuukausi sitten alkoi hirveät pingi ongelmat, jotka tekevät verkkopelien pelaamisesta yhtä tuskaa. Yritetty lähestulkoo kaikkea (modeemin resettausta, kanavien vaihtoa, 2.4ghz->5ghz, yms ) eikä silti tunnu paranevan. Speedtest näyttää 30-40 joka kuullostaa hyvältä mutta todellisuudessa 80+, tässä suurin outous on se että noin vuoden ajan speedtest on näyttänyt 7-14 mutta kuukausi sitten tämä on muuttunut 30-40. Ongelmia on myös selainten aukaisemisessa kuin myös internettii yhdistämisessä. Kun liität ethernet piuhalla tietokoneen modeemiin, kolmio näkyy alakulmassa ja pitää odottaa noin 2-5 minuuttia ennenkö voi yrittää avata selainta.


 


Jos tämä vielä kauan jatkuu harkitsen nettiliittymän katkaisemista sillä elisan kännyliittymän 4g on 5 kertaa nopeampi ja parempi myös pelaamisessa.


 


Edit NikoNo: Korjattu otsikkoa hieman


2 kommenttia

Täälläkin kärsitään ihan samasta ongelmasta. Tänään oli 10tunnin ajan sillee et pysty tekee jotain, ja tunti sitten alkoi taas hidastelee netti. Ei pysty tekee mitää. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15

Kaapelinetistähän tässä on ilmeisesti kysymys? Olettekohan mahdollisesti Valkeakosken suunnalta, jossa on tällä hetkellä tiedossa olevia häiriöitä. Näitä siis korjaillaan parhaillaan. Mikäli on jostakin muusta alueesta kysymys, niin suosittelisin tekemään vikailmoituksen omien sivujen kautta, jotta meidän vikapalvelu pystyy tutkimaan asiaa.

Vastaa