Technicolor CGA2121 siltaavana modeemina

  • 26 November 2018
  • 5 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Hei, onko kyseistä reititintä mahdollista käyttää siltana toiselle reitittimelle? Olen tykännyt asuksen reitittimistä kun niissä on toimintoja joita tarvitsen. Pystynkö mahdollisesti tästä kyseisestä laitteesta siltaamaan rj45 piuhalla tuon yhteyden toiseen modeemiin?

Vai tuleeko ostaa uusi laite jolla tuo onnistuu. Minulla tulee siis seinästä kaapeli. Toinen kysymys olisi, että toimiihan Telian kaapelinetti myös muiden reitittimien kanssa? Tästä technicolorin laitteesta alkaa tulla sen verran harmaita hiuksia, että nyt pitäisi päästä pikaisesti eroon.


5 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +9

Technicolor CGA2121 modeemia voi käyttää siltaavana. Tästä linkistä löytyy ohjeet meidän sivuiltamme asetusten muuttamiseen. Kaapeliyhteys toimii toki muidenkin reitittimien kanssa. Hankkiessaan toista laitetta kannattaa varmistaa, että se tukee tilaamaasi nopeutta. 

Mikä on päivän mielipide Technicolor CGA2121:n toiminnasta siltaavana, vuosia sitten testattuna oli jotakin haasteita.

 

Etätyöpisteeseen tulossa VPN yhteys joka vaatii julkisen, kiinteän IP:n ja silloin Siltaus olisi ainoa vaihtoehto.

 

tai vaihtoehtoisesti löytyykö korvaavaa tuotetta joka toimisi siltana, ei tarvita wifiä eikä reititystä. 

Morjesta @KKi_ipscfin ja Tervetuloa Yhteisöön! CGA2121 toimii siltaavana. Toinen vaihtoehto olisi Telia Yhteyspiste -palvelu ja 4G-yhteys. Telia Yhteyspiste Plus -palvelulla saat kiinteän IP-osoitteen.

Toimii siltaavana mutta purkki katkaisee yhteyksiä jos NAT-taulu tulee täyteen. Eli jos verkossa on useampia laitteita niin purkki toimii  hieman erikoisesti.


@Kamsiinov@  kirjoitti:

Toimii siltaavana mutta purkki katkaisee yhteyksiä jos NAT-taulu tulee täyteen. Eli jos verkossa on useampia laitteita niin purkki toimii  hieman erikoisesti.


Miten NAT-taulu voi täyttyä siltauksessa?

Vastaa