Technicolor Telia X1

  • 14 September 2022
  • 1 kommentti
  • 138 katselukertaa

Hei kaikille, mul on semmonen ongelma että asun kerrostalossa jossa on telian valokuitu nettiyhteys. Tänään kävin hakemaan technicolor X1 reititin mutta en saanut laitta intertti päällä kun se vilkku koko aika punainen ? Chat palvelu on kiinni huolta varten , tiedäkö joku mikä voi olla ongelmia ?

 


1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Moikka @Gsfinland ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!

Kertoisitko vielä, millaisia pistokkeita asunnossasi on? Saamasi X1 reitittimen perusteella sanoisin, että sinulla on joko ethernet- tai puhelinverkko yhteystekniikkana. Näiden välillä kytkentä vaihtelee, eli miten johdot tulee kytkeä.

Jos asunnossasi on puhelinpistokkeet, eli niitä kolmipisteisiä pistokkeita, niin silloin yhteys tulee siitä adapterin kanssa puhelinkaapelilla modeemin DSL-porttiin, joka on kuvattuna X1 -laiteohjeissa otsikon "Takapaneeli" alla numerolla 2.

Jos käytössäsi on ethernet sisäverkko, eli seinissä on datarasiat, niin silloin kytkentä kannattaa aloittaa huoneistojakamosta, missä tarkistetaan asuntoon tuleva yhteys ensimmäisenä.

Vastaa