Telewell eav510 v2 ja xbox nat

  • 24 February 2015
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Alkuun täytyy sanoa että lokalisointi on sieltä syvimmästä hanurista.

 

eli ongelmia tuon otsiko modeemin konfiguroinnin kanssa. Kaikille muille modeemeilla mitä olen säätänyt noita portteja ei tämmöisiä ongelmia ollut.

 

Käytännössä mitä tahansa yritänkin porttien availun suhteen niin Xbox one valittaa vaan Moderate NAT. Joo voisin iskeä siihen yhteen porttiin kiinni joka oletuksena siltaavana mutt kun olisi kiva pystyä käyttämään muitakin laitteita samassa verkossa kuten smartglass ja tietokone ja tv ja jos siltaavana niin eihän tuohon boxiin silloin yhteyttä saa.

 

Onkohan jollain jotain ajatusta mikä tuohon olisi ratkaisuna tai mitkä asetukset on auttanut jos kokemusta. tulisiko Xbox mahdollisesti laittaa DMZlle modeemin kautta. Yritin googletella tuota modeemia ja vinkkejä netistä mutta näyttää että tuota kyseistä mallia ei käytetä juuri muualla kuin täällä meillä peräpohjolassa kun ei vinkkejä löydy.


1 kommentti

Helpoin ratkaisu tuossa varmasti olisi tuo sillatun portin käyttö, mutta se tosiaan voi omat ongelmansa tuoda käyttöön.

 

Jos porttiohjauksista ei ole apua niin seuraavaksi voisi koittaa laittaa Xboxin saamalle ip:lle DMZ asetuksen päälle. Xboxin omilla tukisivuilla voisi toki vielä käydä varmistamassa, että mitkä portit laite vaatii auki.

 

Vastaa