Thomson TCW770 pätkii pätkii pätkii...


Ongelmia on setvitty ainakin kuukauden ajan ja aina vaan kaapeliyhteys pätkii. Ongelmat alkoivat jo edellisen kaapelimodeemin aikana ja ei tunnu loppua näkyvän. Nyt on tuo TCW770 ollut käytössä muutaman viikon ja aika rasittavaa kun koko aika pätkii.

Viime viikolla soittelin vikapalveluun ja asia on nyt ollut asentajan hoidossa 6 päivää. Parin päivän aikana modeemi on palautunut tehdasasetuksille muutamaan otteeseen. Lokissa näkyy virheilmoitus: Missing BP Configuration Setting TLV Type noin 10 kertaa/vrk.

Firmiksen versio 6.01.12, eli aika vanha. Jostain olen lukenut, että uudemmalla .22 loppuisella pätkisi ainakin vähemmän. Olishan tuo jo aika saada pätkiminen loppumaan.

Lasku tietty tulee normaalisti. Olis kohtuullista jo hyvittää laskussakin kun suurimman osan ajasta yhteys ei toimi. Täytynee alkaa harkitsemaan muita yhteyksiä ja ehkä operaattorin vaihtoa jos tämä vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja...

 


2 kommenttia

Kyllä tuohon modeemiin tosiaan pitäisi olla uudempaa softaa tarjolla. Jätä Omilta Sivuilta palvelupyyntö niin pääsemme tarkistamaan asian. Toivottavasti päivitys poistaisi pätkinnän lopullisesti.

 

Mikä modeemi sinulla on muuten aiemmin ollut käytössä?

Aiemmin oli Ciscon epc3000. Asentaja kävi tänään ja kertoi, että kyseisellä modeemilla, sekä joillain muillakin on alkanut olemaan yhteysongelmia sen jälkeen kun Sonera on ottanut jonkin uuden Ciscon järjestelmän käyttöön huhtikuun alussa. Yhteys on alkanut pätkimään enemmän ilta-aikaan kun liikennettä on paljon. Käski mennä Soneran toimipisteeseen vaihtamaan uudempaan Ciscon purkkiin.

Vastaa