Toimiiko Sagemcom F@st-3284DC DNA-kaapleimodeemi Telian kaapeli liittymässä?

  • 12 September 2022
  • 4 kommenttia
  • 86 katselukertaa

  • Savumerkittäjä
  • 2 kommenttia

Tilasin uuden Telian kaapeliyhteyden parin viikon päästä käyttöönotettavaksi. Minulla oli kaapin hyllyllä vanha DNA:n  Sagemcom f@st-3284 DC kaapelimodeemi. Oliskohan täällä kellään kokoemusta toimiiko se sellaisenaan ko. liittymässä. Ilmoitin sen MAC tunnuksen Telialle ja nyt tuli epävarma olo, jotta ilmoitinko tunnuksen turhaan.

 


4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

Kyllä noiden pitäisi toimia, mutta kokeilemalla se vasta lopulta selviää. 

Kiitos nopeasta vastauksestasi. Niin minunkin mielestä pitäisi tomia, mutta toimiiko on se varsinainen kysymys. Tilasin nimittäin tyttärelleni Telian kaapelinettiliittymän ja kotonamme sattuu olemaan tarpeeton DNA:n modeemi. Ongelma on, että tytär asuu Rocvaniemellä ja kotimme on Espoossa ja olisin menossa käymään tuolla Lapin pääkaupungissa ja veisin modeemin mukanani. Siksi haluaisin tietää toimiiko se varmasti , vai onko siinä jotain DNA:n omia asetuksia, joilla he mustasukkaisesti suojaavat laitteensa toimimaan ainoastaan omissa liittymissän. Lähinnä haluaisin siis tietää mistä voiin asian varmistaa.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

@MIKHE  kirjoitti:


Kiitos nopeasta vastauksestasi. Niin minunkin mielestä pitäisi tomia, mutta toimiiko on se varsinainen kysymys. 


Kyllä kannattaa ottaa modeemi matkaan mukaan 😁>Mitään estettä ei pitäisi sen toiminnalle olla. 

Kiitos sinullekin vastauksesta. Näin asia ilmeisesti oikeasti on. Itse asiassa kysyin asiaa suoraan sekä DNA:n että Telian asiakastuesta ja kummastakin asia vahvistettiin.

 

Vastaa