Uusi yhteys pätkii ja hidastelee

  • 1 November 2021
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Joo tässä juuri muutin viikonloppuna uuteen asuntoon (upouusi kerrostalo). Otin YHTEYS KOTIIN L 70-100 MBIT/S netin ja toimii ihan sairaan huonosti. Tulee kaapista suoraan tietokoneeseen ja heti kun tekee mitään ylimääräistä samaan aikaan niin netti alkaa pätkimään ja hirveät packet lossit tulille. Melkeinpä käyttämätön nettiyhteys. Jos ei tule korjautumaan pitänee vaihtaa toiselle internet tarjoajalle.  EDIT katjane: muokattu otsikkoa


1 kommentti

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +13

@antpat5  kirjoitti:


Joo tässä juuri muutin viikonloppuna uuteen asuntoon (upouusi kerrostalo). Otin YHTEYS KOTIIN L 70-100 MBIT/S netin ja toimii ihan sairaan huonosti. Tulee kaapista suoraan tietokoneeseen ja heti kun tekee mitään ylimääräistä samaan aikaan niin netti alkaa pätkimään ja hirveät packet lossit tulille. Melkeinpä käyttämätön nettiyhteys. Jos ei tule korjautumaan pitänee vaihtaa toiselle internet tarjoajalle.


Hei @antpat5 ja ensimmäisenä toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi meidän Telia Yhteisöömme! Pääset tämän kautta osallistumaan mielenkiintoisin keskusteluihimme sekä tutustumaan ajankohtaisiin asioihin! Mutta nyt itse asiaan eli yhteytesi netin osalta kuulostaa hankalalta nettiyhteydeltä. Kun laitoit, että tulee kaapista suoraan tietokoneeseen, niin varmistelen, että tarkoitatko sen yhteyden olevan kaapelin päässä vai langattomana yhteytenä (esim. reititin kaapissa)? Onko sinulla pistokkeita asunnossasi, eli oletko niistä yhteyttä kokeillut? 

Vastaa