Verkkopelit ja korkea ping

  • 15 April 2015
  • 4 kommenttia
  • 13 katselukertaa

Morjens,

viime aikoina on ollut sellaista ongelmaa,  että tietokoneella erinäisiä verkkopelejä pelatessa ping nousee sietämättömän korkealle ja tekee pelaamisesta käytännössä mahdotonta. Yhteyttä kokeiltu wifillä ja langalla, mutta samat ongelmat esiintyy. Uutta ADSL piuhaakin kokeiltu. Pingi voi pitkäänkin olla normaali, mutta yhtäkkiä nousee sinne 100-999 hujakoille ja pysyy siellä n. 30s-5min. 

Edit: Modeemi siis Inteno DG301 ja Soneran Kodin netti

Mistähän mahtaa ongelmat koitua ja miten voisi asiaa korjata?

Apu olisi tarpeen! Kiitos jo etukäteen.


4 kommenttia

Hei jombotti ja tervetuloa klaaniin!

Onko kyse jostain yksittäisestä pelistä vai esiintyykö tuota ongelmaa kaikissa peleissä ? Olethan varmistanut ettei mikään ohjelma tietokoneella käytä yhteyttä satunnaisesti (esim. varmuuskopiopalvelu tukkii helposti uppikaistan kun kopiointi käynnistyy).

 

Sinulla todennäköisesti on meidän Viihdepalvelu käytössä koska modeemina on tuo Inteno DG301, toimiiko viihdepalvelu normaalisti telkkarista katsottuna?

Onglema esiintyy kaikissa verkkopeleissä satunnaisin aikavälein. Eikä pitäisi olla muita kaistaa vieviä ärsykkeitä.

Ja kyllä on viihdepalvelvu käytössä, mutta ei ole digiboksi ollut vähään aikaan asennettuna kun tulee enemmän seurattua normaaleja antennilähetyksiä televisiosta.

Kannattaa melkein sitten tehdä vikailmoitus asiasta niin vikapalvelu voi katsoa johtuuko nuo äkilliset hyytymiset sitten itse verkosta vai jostain muusta syystä. Vikailmoituksen voi jättää joko soittamalla tai suoraan omien sivujen kautta kirjautumalla.

Ite suosittelen koneen putsausta virukset vakoilu jne ohjelmien puhistus ja jos moteemin voi resetoida tee se.. Itsellä nämä auttaa sillo harvoin ko pig nousoo.. Taas tiettyjä vikoja ilmaantuu mutta harvoi..

Vastaa