Kysymys

Yle areena ei toimi TV:ssä

  • 16 December 2023
  • 4 kommenttia
  • 2015 katselukertaa

Tv::ssä on Yle Areena-sovellus.Taloyhtiössä Telia.Areena ei kuitenkaan näy eikä asennu.Onko näissä talokohtaisia eroja ja erilaisia sopimuksia?


____
Muokkaus AaTanja: muokattu otsikkoa hiukan kuvaavammaksi. 


4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Kyllä Areena näkyy ihan joka puolella Suomea minkä vaan netin yli. Voisikohan olla jotain tekemistä sen kanssa, että alkoi vaatimaan pakollisena YLE tunnuksen katselemiseen äskettäin? Jos vaikka TVssä on vanhempi Areena sovellus, joka ei tue jotain uutta systeemiä tms. 

Hei

 

Näin tosiaan oli että selaimen kautta Areenan sain näkyviin.Aika monta klikkausta vaatii.Sonyn telkkarissa on valmiina sovellus(kuvakkeita) -ja asenna täppä.Kokeilin siitä asentaa mutta ei se lähde lataamaan,Varmaankin siinä on jokin helppo asia mitä vaan en ymmärrä.Eli sovellusten asentaminen ei onnistu.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/06/01/yle-areena-sony-bravia-televisioihin-jatkossa-uudella-sovelluksella-vanha-biv

Onko minkä vuosimallin TV? Siinä voi olla valmiina tarjolla tuo vanhempi toimimaton versio ja uuden löytää jostain sovelluskaupasta mikä siinä on.

Sony 65`´ X81J  4K Led Smart Tv (2021)   eli  2021 malli kaiketi.Varmaankin siellä on se vanhempi versio.Google play kai olisi sitten mistä voisi etsiä

Vastaa